facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cakes by Kee

Cakes by Kee

Info

CakesByKee is hét adres voor al je lekkere taarten en sweets.

[email protected]

Adres: Beijerlandselaan 40a, 3074EK Rotterdam
Telefoonnummer: 0622157799
Stad: Rotterdam
Route: Beijerlandselaan 40a
Postcode: 3074EK


Recensies
Wij hadden onze bruidstaart besteld bij CakesbyKee. Wat een prachtige en heerlijke taart hebben zij geleverd! De taart topper was ook heel mooi! Wij wilden de taarttopper in de vorm van onze logo met onze voorletters en het was heel goed gelukt. Cakesbykee luisterde geduldig naar mijn wensen. Ik heb ze zeker 4 keer gemaild om elke keer iets te wijzigen aan de taart en ze stonden voor alles open. Heel erg bedankt voor de goede zorg en het luisteren naar mijn wensen. De kleur van de taart was goed, de bloemen waren heel mooi! De bloemen op de taart waren net als mijn bruidsboeket die ik als voorbeeld had gestuurd naar ze. Al onze gasten vonden de taart ook heel mooi en vooral heerlijk!
Heerlijke cake en de service is super hier! Vind het ook geweldig dat ik een slice kan afhalen voor die cravings. Weet niet wat jullie toekomst plannen zijn maar zie jullie al helemaal in de stad en een ware raze op tiktok worden‍
Voor mijn man's veertigste verjaardag bestelde ik een taart bij Cakes by Kee trouwens, niet de eerste en ZEKER niet de laatste keer. De bestelling plaatste ik maanden van tevoren, omdat deze heer gauw volgeboekt is! Ik gaf mijn wensen door en gaf hem alle ruimte om zijn gang te gaan. Ik vertrouw hem volledig, cause I know he delivers!!! De thema was muziek. Zijn twist: sleek & chique. WOW, WOW en nog eens WOW! Wat een mooie taart was het. En de smaak van de taarten; finger licking good! Iedereen genoot van de taart. Ik heb amper een stukje mee naar huis kunnen nemen Als je van kwaliteit houd, raad ik je aan aan om taarten bij Cakes by Kee te bestellen. Het is in ieder geval mijn vaste adres voor Antilliaanse designtaarten. Keep it up, Kee, and forever be blessed!
Super leuk plekje om taart af te halen. Ook een knus plekje om te zitten en wat te drinken en te genieten van wat lekkers.
Hoe vind je nou een taart die er PRACHTIG uitziet maar ook nét zo lekker smaakt? CakesbyKee does it all!! Elk jaar kom ik weer terug bij jullie voor een taart met het WOW-effect en natuurlijk de lekkerste taarten die ik ooit geproefd heb! Tot op heden is Karel de beste cake designer en maker die ik in Nederland ben tegengekomen. Ik hoop dat als je straks nog meer overrompelt wordt met nieuwe klantjes dat je wel altijd een plekje vrijhoudt voor je vaste klantjes. My fav
Eindelijk een keertje binnengelopen en wat random stukken taart gekocht. Sommige bevatten alcohol dit wordt duidelijk aangegeven als je hierom vraagt. Erg vriendelijk en een prachtige zaak. De taart zelf is echt heerlijk. Milky way en carrot cake zijn aanrader! Zal zeker terugkomen voor meer.
Een persoonlijke taart laten bakken voor een speciaal iemand of voor een andere gelegenheid? De leukste feest ervaringen gaan immers gepaard met een taart. De taarten zijn super lekker. Je hebt hier vee keuze.
Heerlijk. Heerlijk. Heerlijk. Wat een traktatie. Fijne communicatie mbt onze bestelling. Alles stond klaar op de afgesproken tijd. Helemaal top. Dit word ons vaste adresje om taarten te bestellen en als er even geen gelegenheid is om iets te vieren, iets lekkers te halen in de prachtige winkel. Love it!
Beste taarten!! Super mooi en heerlijk. Wij bestellen altijd een thema taart met botercake ook lekker voor de kids niet te zoet!! Aanrader
Eindelijk bij Cakes By Kee een high tea gedaan voor de verjaardag van mijn moeder. Lekkere zoetigheden en voornamelijk de taarten waren de moeite waard. De hapjes waren ook erg lekker. Ik kom zeker terug.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cakes by Kee. Beijerlandselaan 40a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Cakes by Kee adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cakes by Kee. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cakes by Kee delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid