facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cakes by Caitlin

Cakes by Caitlin

Info

Ik maak taarten op bestelling.

Adres: Pastoorrossierstraat 23, 6245MA Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: +31 6 11275366
Stad: Eijsden
Route: Pastoorrossierstraat 23
Postcode: 6245MA


Recensies
Monic is een ontzettend lieve vrouw, ze denkt met je mee in alle opzichten om er een leuke, gepersonaliseerde taart van te maken. Haar taarten zijn ook echt ontzettend heerlijk! Hele luchtige creme en ontzettend vers! Aanrader !
Fijn gesprek mee gedacht over ideeën
Vertaald door Google Monic heeft onze bruidstaart gemaakt en we hebben er enorm van genoten. Onze gasten vonden het ook geweldig en we waren erg blij en tevreden. Ze was erg meegaand in de voedingsbehoeften van anderen en was in staat om het glutenvrij en lactosevrij te maken. We raden haar ten zeerste aan! Origineel Monic made our wedding cake and we enjoyed it so much. Our guests also loved it and we were very happy and satisfied. She was very accommodating to other's dietary needs and was able to make it gluten free and lactose free. We highly recommend her!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid