facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cakebakkerij van der Spoel

Cakebakkerij van der Spoel

Info

Cakebakken zit in ons dna, dat proef je direct. Inmiddels is Van der Spoel dé cakebakker specialist van Nederland met meer dan 100 cakeproducten.

Geschiedenis

Cakebakken zit in ons DNA, dat proef je.
Onze cakeproducten weerspiegelen de onovertroffen ervaring van drie generaties bakkers. De roots van onze onderneming liggen in Middelharnis, waar Cornelis van der Spoel in 1971 als bakker van start ging. Zoon Hennie volgden in zijn voetsporen. Vanaf 2005 richtte de bakkerij zich volledig op het bakken van ambachtelijke cakes. Dit bleek de sleutel tot ons succes.

De vraag naar onze cakeproducten schoot omhoog. Zelfs zo sterk dat in 2009 moest worden verhuisd naar de huidige locatie in Stellendam, waar de groei tot op de dag van vandaag onverminderd doorzet.

Na deze succesvolle periode barstensvol cake innovaties bestaat het assortiment inmiddels uit meer dan 100 verschillende cakeproducten. Deze kunnen met decoraties gethematiseerd worden zodat ze toepasbaar zijn voor alle geefmomenten en feestdagen zoals Koningsdag, Pasen, Carnaval, Kerst, Nieuwjaar, Valentijn, Moederdag etc.

Adres: Delta-Industrieweg 21, 3251LX Stellendam
Telefoonnummer: 0187 48 20 16
Stad: Stellendam
Route: Delta-Industrieweg 21
Postcode: 3251LX



op zoek naar gerelateerd: Van der Spoel Zwijndrecht
Recensies
De beste cake van Nederland komt bij Van der Spoel uit Stellendam weg. En ik kan het weten want ik zit in het transport van koek en cake!
Deze cake smaakt geweldig lekker en doet mij denken aan de heerlijke cakes die mijn oma maakte in haar oven.
de cake is gewoon heerlijk, wil niets anders meer
Er was geen cake
De lekkerste cake.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid