facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cake today

Cake today

Info

Cake today,
HET adres voor een mooie en lekkere taart of cupcakes.
Cake today maakt voor elke gelegenheid een passende traktatie.



"Cake today maakt taarten op maat.Alleen op bestelling, ik ben geen winkel.In overleg met u komen we tot een prachtig resultaat.Ook voor gedecoreerde koekjes of sweet boxen of andere lekkernijen kunt u hier terecht.Neem een kijkje op mijn website , ga op reis door mijn foto’s en laat u inspireren.Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen."
Adres: 3451 CR Vleuten
Telefoonnummer: 0623401596
Stad: Vleuten
Postcode: 3451 CR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Mijn vrouw en ik hebben onze bruidstaart door CakeToday laten maken en het was het kroonstuk op onze bruiloft. Tijdens de proeverij hebben we mogen kiezen uit diverse heerlijke smaken en wat is dat lastig als alles zo lekker is . Vanwege het computerspel waarin mijn vrouw en ik elkaar voor het eerst ontmoeten kozen we voor een rechthoekige taart met onderstaande tekening. Een heerlijke, maar ook prachtige taart dus!
Al verschillende keren besteld bij Cake today, en met succes. Communicatie verloopt soepel, komt afspraken na en, niet onbelangrijk, alles is zo lekker . Gr Maarten
Heerlijke cupcakes en taarten voor weinig. Goed en netjes en lekker
Soela maakte deze prachtige zeemeermin cupcakes voor de 5e verjaardag van mijn dochter. We zijn zo blij! In de woorden van mijn dochters "Ze zijn zooo mooi". Bedankt Soela.
Als het op bakken aankomt, is Soela een kunstenaar. Ik gaf haar de details van de gelegenheid een verrassingsreis naar IJsland en enkele ruwe ideeën en ze voerde ze prachtig uit. Je kunt niet fout gaan met Cake Today.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid