facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caffero Event Fireworks

Caffero Event Fireworks

Info

Caffero Event Fireworks is sinds 1990 actief op het gebied van exclusieve vuurwerkshows en special effects op de Nederlandse markt.

Geschiedenis

Caffero Event Fireworks is sinds 1990 actief op het gebied van exclusieve vuurwerkshows en special effects op de Nederlandse markt.

Vanaf 1996 zijn wij ook op de Europese markt actief. We kunnen uw evenementen tot een waar spektakel maken, hoe groot of klein dan ook. Bruiloften, concerten, wedstrijden, feesten, binnen, buiten, alles is mogelijk!



"Met onze passie voor vuurwerkshows maken wij uw evenement onvergetelijk!Al tientallen jaren is Caffero actief in het verzorgen van exclusieve vuurwerkshows en special-effects op de Europese markt. De adembenemende shows van Caffero zijn een echte eyecatcher, schitterend als start of afsluiting van uw festiviteit!Caffero verzorgt vuurwerkevenementen en special-effects van klein tot groot, van een bruiloft tot aan internationale muziekfestivals en alles wat daartussen zit. Alles met evenveel passie!Met ruim 450 vuurwerkevenementen in binnen- en buitenland, is Caffero inmiddels de grootste aanbieder van vuurwerkshows in de Benelux.U hoeft zich geen zorgen te maken om de benodigde vergunningen voor een vuurwerkshow.Ons team ontzorgt!"
Adres: Postbus 13, 5258ZG Berlicum
Telefoonnummer: 06-53491775
Stad: Berlicum
Route: Postbus 13
Postcode: 5258ZG



op zoek naar gerelateerd: Vuurwerk professioneel, Fire Event Vuurwerk, Vuurwerk bruiloft, Indoor vuurwerk, PSE vuurwerk, Vuurwerk met naam, Binnenvuurwerk bruiloft, Vuurwerk met tekst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MC Sound MC Sound 2 km www.mc-sound.nl Feestje? En geen geld voor een dure DJ? Huur dan een geluidset bij MC...
Recensies
Bedankt voor het organiseren van de verrassing!
Vertaald door Google Zeer goed vuurwerkbedrijf! Origineel Very good fireworks company!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid