facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria Twilight

Cafetaria Twilight

Info

Cafetaria Twilight Zeewolde. Verse Friet, Zelfgemaakt Ijs en Burgers van Slagerskwaliteit. Als enige snackbar van het dorp nu ook Vegan snacks.

Adres: Horsterplein 20, 3891 ES Zeewolde
Telefoonnummer: 0365221173
Stad: Zeewolde
Route: Horsterplein 20
Postcode: 3891 ES


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Flevo Cafetaria Flevo 193 meter Onlangs bij Cafetaria Flevo geweest. Kipsate met overheerlijke satesaus! Lekkere pa...
De Leeuw Snacks De Leeuw Snacks 1 km Het is jammer dat je een keer voor thuis bezorgd kiest en je kroket echt koud is. Nie...
Stichting De Biezenburcht Stichting De Biezenburcht 4 km Bij De Biezenburcht doe je meer dan even een lekker hapje eten of een kopje koffie ha...
Recensies
Onlangs wat besteld en thuis laten bezorgen maar vind het niets. Friet van het huis was droog en hard en van de berenklauw waren de uienringen aan de buitenkant zwart en het vlees was droog. Daarnaast had ik een frietje speciaal besteld, kreeg ik de saus niet over de friet maar gemengd in zo'n klein bakje. Sloeg werkelijk waar nergens op.
Gisteren twee patat zonder besteld, Maar was eigenlijk net aan gaar kon er beter iets langer frituren. Raspaard was deze keer goed gebakken, maar was veel te weinig. Keren daarvoor was veel meer . Ik denk verkeerde bezuinigingen.
Ontzettend lekker gegeten met leuke mensen in de bediening. Probeer zeker de lokale patat en de heerlijke brander mayonaise.
Even op de fiets naar Zeewolde geweest. Lek kopje koffie gedronken rondje Almere-Zeewolde-Almere totaal 70 km
Koffie was heerlijk. Broodje kroket ook vers en lekker. Vriendelijk personeel. Snelheidc was minder ondanks weinig klanten. Is dus aandachtspunt
Wat een geweldige sfeer, je waant je meteen terug in de tijd. De verse huisgemaakte frieten en hamburgers zijn zeer zeker aan te raden. Wij waren met 9 personen en konden alle tegelijk van het warme eten genieten! Zeer vriendelijk personeel van het begin tot eind. Parkeren kan recht voor de deur. Al met al super cafetaria.
Heerlijke huisgemaakte friet en daarnaast sprak het decor me ook heel erg aan. Sup34 style. 50s USA!! Als ik ooit weer in de buurt van Zeewolde ben, dan weet ik waar ik eet!!
Wij zijn ronduit schandalig behandeld hier. De manager spreek personeel aan in het bijzijn van klanten. Dit vind ik echt onprofessioneel. De klant is hier ook geen koning, wij wouden wat nuttigen wat ze gewoon verkochten. Maar dit mochten we absoluut niet binnen of op hun terras nuttigen omdat dit hun ‘concept’ niet was. Los van het niet vriendelijk zijn, vond ik het eten helaas ook teleurstellend.
Duurde erg lang en vitrine afgedekt. Onpersoonlijk personeel. Kwaliteit van het eten was wel goed. Toiletten waren schoon.
Snelle vriendelijke bediening , goede kwaliteit, en een scherpe prijs , ondanks dure olie en energie TOP !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cafetaria Twilight met het openbaar vervoer


Zeewolde, Centrum 130 meter
159
Zeewolde, Centrum 130 meter
144
159
625
Zeewolde, Horsterweg 250 meter
159
Zeewolde, Horsterweg 260 meter
144
159
625
Zeewolde, Horsterweg 340 meter
142

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid