facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria 't Vogelhuisje

Cafetaria 't Vogelhuisje

Info

Kerkstraat 27
2971 AK Bleskensgraaf
Nederland

Adres: Kerkstraat, 2971 AK Bleskensgraaf
Telefoonnummer: 0184-692010
Stad: Bleskensgraaf
Route: Kerkstraat
Postcode: 2971 AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Burgemeester De Burgemeester 49 meter Het is het oude gemeente huis geweest van Bleskensgraaf. Ze hebben het verbouwd. Ja w...
Recensies
Super lekker ijs....bediening vond ik niet zo vriendelijk.
Goede bediening.
Vanmiddag even bij Cafetaria 't vogelhuisje, een snelle hap gehaald met m'n collega. Vriendelijke service, snel klaar en goed. Patatjes net wat anders maar toch lekker. Pindasaus ook net wat anders dan ik gewend ben maar hè... smaken verschillen en neemt niet weg dat het lekker was. De drankjes zouden wel een wat uitgebreider assortiment mogen zijn.
De beste frietzaak van Bleskensgraaf maar ook de enige. Redelijke cafetaria. Patat vind ik persoonlijk een beetje te slap. Porties zijn goed en prijzen normaal. Genoeg aanbod en je kunt er pinnen. Weinig parkeer gelegenheid voor de deur. Oplossing is bij de Spar parkeren aan de a achterkant.
Lekkere schotels maar wel heel erg druk en bestelling niet helemaal goed opgenomen. Daarom een hele klodder curry ketchup op de patat gekregen i.p.v. geen saus... Pas geconstateerd bij thuiskomst dus maar om de ketchup heen gegeten.
Prima zaakje, al zou het van binnen wel opgeknapt kunnen worden. Ook nog steeds lelijke en milieu vervuilende witte plastic bakjes. Dat hoeft echt niet meer in 2022
Was een rondje aan het fietsen, had honger en mondkapje op en broodje kroket besteld. Ik vond het lekker tegen een redelijk nette prijs. Binnen eten kan nu niet maar voor de zaak staan diverse bankjes en de zon scheen ook nog heerlijk.
Gezellig cafetaria waar je ook buiten op het terras kan zitten en met veel keuze aan lekkere snacks en ijs.
Eten is prima, maar kom niet op zaterdag, want dan kan je zelfs op 1 patatje, 15-20 min. wachten. En als je vantevoren besteld, ja die ene patat, duurt t 45min... Tja..
Altijd goed eten in een gezellige cafetaria
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid