facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria 't Stemke

Cafetaria 't Stemke
Adres: Boomkensstraat 30, 6245 jg Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 0434093994
Stad: Eijsden
Route: Boomkensstraat 30
Postcode: 6245 jg



op zoek naar gerelateerd: Stemke menu, Frituur Eijsden openingstijden, Ada Eijsden
Recensies
Friet met kipkebab viel erg in de smaak. Ook de satésaus is met de bamischijf was errug lekker. Ook over de bediening valt niets te klagen. Enig minpuntje, maar kost geen ster, is de beperkte parkeerruimte. Als je wat verder moet lopen, is het de wandeling meer dan waard.
Bij Maurice ben je aan het juiste adres voor prima frites en een ruime keuze aan snacks.
Lekkere friet en snacks vriendelojke eigenaar. Gewoon Prima!
Nette zaak, vriendelijk personeel en lekkere friet.
Lekkere burgers en een vriendelijke man achter de balie. Zou er weer komen als ik terug kom in 't mooie Eijsden.
Zuurvlees niet lekker veel stukken vet. Geen toilet voor de klanten.
Erg lang wachten op matige frietjes.
Snacks zijn prima. Maar de frieten leken wel de goedkoopste diepvriesfrieten te zijn die je in een lokale supermarkt krijgt. Frieten waren heel licht van kleur en taai. Is al n tijdje geleden dat we bij t Stemke zijn geweest was altijd prima , maar ook de laatste keer.
Bij aankomst troffen wij een nette friture aan met een klein maar gezellig terras en genoeg zitplaats binnen. Het interieur was een combinatie van ouderwetse frietteboed cultuur en moderne techniek. Zo wisselde het licht in de friteuse meermaals van kleur. Onze bestelling die bestond uit een frietje curry, portie kipvingers, een mexicano en een spablo een gefrituurde spaghettisnack waarvan tot op de dag van vandaag nog niet eerder gehoord hadden werd op vriendelijke wijze opgenomen en bereid. Over de smaak van de frieten viel niet te twisten, deze was prima, lekker knapperig en vol van smaak. De snacks smaakten ook goed. Over de spablo kunnen we zeggen dat je even moet wennen aan het idee van deze snack, de gefrituurde buitenlaag in combinatie met pasta aan de binnenkant zijn we niet eerder tegengekomen. Het was spaghetti met tomatensaus en wat kleine gehaktstukjes.
Deze friture is niet groot, maar héél goed. Hele lekkere frietjes en snacks. Vriendelijke, zeer correcte bediening. Klinkt misschien gek, maar een beetje minder frietjes zou niet verkeerd zijn, want we moeten altijd wel 20% weggooien, en dat is jammer!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cafetaria 't Stemke met het openbaar vervoer


Eijsden, De Bron 270 meter
15
791
Eijsden, Breusterstraat 440 meter
791
Eijsden, Prins Bernhardstraat 470 meter
15

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid