facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria 't Pleintje

Adres: 3 Linden laan, 5595 AK Leende
Telefoonnummer: +31402061249
Stad: Leende
Route: 3 Linden laan
Postcode: 5595 AK



op zoek naar gerelateerd: Friettent Heeze
Recensies
Lekkere frites, prima snacks. Gebakken Speklap aanrader. Vriendelijke uitbaters van Aziatische komaf, maar runnen de zaak als een echte Hollandse frites zaak!
Vandaag, 40 minuten voor sluitingstijd gekomen voor eten. Meteen werd op dwingende toon vermeld dat we voor sluitingstijd weg moesten zijn en dat het langer ging duren om klaar te maken omdat alles al opgeruimd was 40min?!. Eten was ondanks dat het vers was matig, snacks waren okay. Personeel had iets van ruzie lees: geschreeuw terwijl wij rustig aan het eten waren. Nou is dit niet iets wat 1x gebeurd is maar inmiddels al ruim 4x is voorgekomen... Vandaar toch de druppel om deze review te schrijven .
Heerlijke friet en snacks en zeer vriendelijke eigenaren!
Hele lieve mensen. Lekkere shakes en goede snacks. Friet was heerlijk
Vanwege de corona, kwam ik minder in de cafetaria. Nu met mondkapje, achter Plexiglas, verwelkomde ze gastvrij als altijd "lang niet gezien meneer, alles gaat toch wel goed." Moet ik nog meer zeggen?
Was weer lekker zoals altijd, de friet is zeer hoog van kwaliteit en goed gebakken pas op je vingers. Het snack assortiment is ook goed en alles uit eigen keuken is ook zeer aan te raden. Verder snelle service maar wel wat minder parkeergelegenheid maar daar kunnen zei ook niks aan doen. Smakelijk alvast
Goud heerlijke friet en de bamihap uit eigen keuken is de lekkerste ooit. Een van de beste snackbars!
Lekkerste friet krijg je hier
Hele nette zaak, goed gebakken friet, goeie snacks, geweldig vriendelijke familie. Top zaak!
Lekker eten met leuke zitjes zowel binnen als buiten, super aardige mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid