facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria 't Hoekje

Adres: 1 Voorstraat, 3231 BE Brielle
Telefoonnummer: +31181412498
Stad: Brielle
Route: 1 Voorstraat
Postcode: 3231 BE


Recensies
Leuke veredelde snackbar met lekkere koffie. Pracht locatie. 3 sterren omdat de wc te smerig was om te gebruiken.
Dit gezellige cafetaria is zeker een bezoek waard! Een aanrader voor liefhebbers van een lekkere hap in combinatie met een gezellige stoel. De zelfgemaakte erwtensoep was voortreffelijk evenals de ijskoffie. Heerlijk!
Over hygiene gesproken,dan kan je beter hier zitten dan die smerige tent verderop die nu ineens cairo heet,wat daar in de keuken gebeurt wil je niet weten,eigenaar die uit zijn neus peutert en personeel die hun handen niet wassen na toiletbezoek,en vliegen op de shoarma,geef mij dit dan maar
Op vijf plaatsen vergeefs om erwtensoep gevraagd, maar hier hadden ze 'm! En lekker zelfgemaakt! Verder traditioneel cafetaria met plezierige bediening.
Gelukkig dat de kroket beter smaakte, dan de toilet er uit zag. Wat smerig.
Dit is een doorsnee cafetaria. Wij hebben hier een broodje gegeten en cappuccino gedronken.
Lekkere vis, de frites was echter erg zout. De bijgeleverde stukjes tomaat waren niet eetbaar. Toilet was vies.
Hier patat gehaald en diverse snacks. Hygiëne liet naar mijn idee te wensen over. Het interieur is gedateerd. De patat en snacks waren gebakken in oud frituurvet, wat zorgde voor bruine patat. Volgende keer loop ik een stukje door naar een ander cafetaria.
Super. Heerlijk gegeten. Erg vriendelijk. En niet duur zoals de meeste zaken in brielle. Daar betaal voor je versiering op je bord.
Niet te geloven dat dit nog bestaat. Het zal wel historisch zijn, maar er zijn aanzienlijk betere plaatsen om te eten in Brielle.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid