facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria T 'Gemeentehuis

Cafetaria T 'Gemeentehuis

Info

Cafetaria, afhalen

Adres: raadhuisstraat 35, 9988re Usquert
Telefoonnummer: 0595423505
Stad: Usquert
Route: raadhuisstraat 35
Postcode: 9988re



op zoek naar gerelateerd: cafetaria usquert, snackbar uithuizen, gasterij t gemeentehuis usquert, cafetaria rolde, visrestaurant usquert te koop, cafetaria de beeltjens, gasterij usquert
Recensies
Is sinds november 2021 in handen van een nieuwe eigenaar. Geen Gasterij meer maar Eetcafé 't Gemeentehuis. Goed eten en vriendelijk personeel.
Gezellige CAFE en mooie ruime zaal voor feesten en klaverjassen
Als wij patat gaan eten, halen we het altijd hier op. En dat terwijl er 5 snackbars dichterbij zijn. Wij komen hier al jaren en dat blijven we ook doen als ze hetzelfde blijven doen; de aankleding van de snackbar is al wat opgeknapt, maar het gaat om de kwaliteit van het patat en hamburgers:
Pluspunten: - eten snel klaar - goede ruimte om buiten te eten - klantvriendelijkheid Minpunten: - berehap smaakt nergens naar.
Wat triest, dat een goed visrestaurant ophoudt te bestaan. Wat een armoe! Zalm en sliptong kan ik overal eten en vlees ook. Dus kom ik niet meer naar jullie. Weer een karakteristieke kwaliteitszaak vervangen door een hompentent, jammer! Herman
Heerlijk geluncht, helaas gaat er een deel dicht, maar gelukkig blijft de cafetaria bestaan en open!! Mocht ik er weer eens langskomen met de motor, dan kom ik zeker een patatje eten!
Ik was voor werkzaamheden daar en ben ff naar het cafetaria gedeelte geweest. Super vriendelijke bediening
Visrestaurant bestaat al 3 jaar niet meer.. er is alleen een cafetaria. Website nog wel in de lucht, dus wij waren teleurgesteld..
Lekker buiten op het terras gezeten en genoten van de uitstekende koffie en de heerlijke boerenuitsmijter. Echt een adres om te onthouden en weer te komen.
Heeft goede producten,ben alleen in het cafetaria gedeelte geweest
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cafetaria T 'Gemeentehuis met het openbaar vervoer


Usquert, H.Kiewietstraat 70 meter
61
Usquert, H.Kiewietstraat 80 meter
61
Usquert, Spoorwegovergang 320 meter
61
Usquert, Spoorwegovergang 330 meter
61
Usquert 330 meter
Stopbus i.p.v. trein

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid