facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria snackbar D’ aolle bakkerij

Cafetaria snackbar D’ aolle bakkerij
Adres: Hoofdstraat 15, 7751GA Dalen (dorp)
Telefoonnummer: +31 524 552 660
Stad: Dalen
Route: Hoofdstraat 15
Postcode: 7751GA



op zoek naar gerelateerd: snackbar dalen, snackbar oale bakkerij dalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albron/Centerparcs Albron/Centerparcs 3 km Een dagje Huttenheugte.nl
Recensies
via sociale deal wezen eten super lekker zeker een verassing.... maak een afspraak en ga hier eten. vriendelijk personeel. 3 super gangen authentieke gerechten
Meerdere en verschillende menu's besteld om op een bepaalde tijd af te halen. Keurig op tijd klaar. Verschillende sauzen erbij en patat en aardappelschijfjes. Stuk voor stuk heerlijk en voor herhaling vatbaar!
Prima snackbar! Ook vegetarische snacks mogelijk.Eten: 4/5
Goed en lekker eten voor betaalbare prijzen! Biedingen ook goed en gezellig. Irma en persoon, bedankt en succes!
Geweldig gegeten en een leuke bediening en niet duur Het was gezellig
Top! Erg lekker eten, ook wanneer het geen vette hap hoeft te zijn. Een menu is super uitgebalanceerd met verse groente en salade erbij! Ben benieuwd wat de toekomst met de nieuwe eigenaresse gaat brengen. Nu al zeer tevreden!
Beetje rommelig maar het eten is prima
Zeer slechte service!! Bij bestellen was het geen probleem om een broodje door midden te snijden in de keuken, echter werd er heel arrogant gezegd bij het brengen dat we het zelf maar moeten doen! Bij het brengen van het drinken werd verteld dat er nog maar 1 blikje Redbull was, wel voor 2 betaald, a €2,50 per stuk. Werd dood leuk verteld dat er nog wel een goedkoop merk was of we die dan wilde in plaats van redbull. En dat voor €2,50? Daarnaast miste er saus op broodje hamburger speciaal en geen patatje bij een menu gekregen. Erg jammer dat dit niet vriendelijk werd opgelost!
Goed en lekker etenEten: 5/5
Goeie snackbar! Gisteren op de terugweg van onze reis, hier even gestopt om te eten. Prima assortiment en het eten is goed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid