facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria-Resto "De Horizon"

Cafetaria-Resto

Info

Cafetaria-Resto "De Horizon"

Geschiedenis

In het centrum van Zeddam vind je "De Horizon"

Wij zijn een Cafetaria met een mini resto, je kan bij ons de traditionele frietjes met een snack krijgen maar we hebben ook een ruime gelegenheid om gezellig en ontspannen bij ons te eten vanuit de menukaart met o.a. een uitsmijter, omelet, vers belegde broodjes, een heerlijke Schnitzel "De Horizon", Karbonade, Biefstuk kruidenboter of voor gewoon een kop koffie met appelgebak.

Graag tot snel..

mvg team "De Horizon"



"Al 15 jaar een begrip in Zeddam en omgeving!Eetwinkel De Horizon beschikt over een sfeervol restaurant en overdekt verwarmd terras, waar u heerlijk kunt eten en drinken tegen een betaalbare prijs.Kinderen kunnen bij ons spelen in onze kids place.Uiteraard kan u bij ons de lekkerste frietjes, snacks, broodjes en ijs afhalen."
Adres: s-heerenbergseweg 14, 7038CC Zeddam (dorp)
Telefoonnummer: 0314650459
Stad: Zeddam
Route: s-heerenbergseweg 14
Postcode: 7038CC


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Horizon Zeddam, Horizon Cuijk openingstijden, Kobus Zeddam, Tolhuis Zeddam menukaart, Nieuw restaurant Zeddam, Horizon Zero Dawn, Lunch Zeddam, Afhaal Zeddam
Recensies
Dieli Farzan-Lamers en Petra Oudshoorn hebben vandaag de Pieterpad route Braamt/Millingen gedaan. Iwan Dihalu en ik gingen ook die kant op en ik maakte van de gelegenheid gebruik om Emmerich Duitsland te bezoeken. Een arbeidersdorp waar ik medio jaren 70 ging stappen. Zat toen in Lobith en in Emmerich hadden ze in die tijd een populaire discotheek. Als afsluiting een hapje gedaan bij Eetwinkel De Horizon in Zeddam.
Heerlijk gegeten en gedronken. Uitgebreide keuze aan snacks, burgers, schnitzels en andere gerechten. Ook is het mogelijk om een 3 gangen keuzemenu te nemen of om een van de andere menu's te nemen. Vriendelijk en behulpzaam personeel en snelle service.
Uitmuntend eethuis met heerlijke kaart! Prima bediening, Van tomatensoep via Holsteiner schnitzel tot aardbeiensorbet allemaal uiterst smakelijk.
Het eten is daar geweldig lekker
We komen hier altijd graag. Uitgebreide kaart voor zowel lunch als diner, en het is altijd lekker en goed verzorgd. De bediening is ook prima. Aanrader!
In verhouding tot de prijzen prima. Carpaccio is lekker, tomatensoep met ballen is uit blik en verder cafetaria kwaliteit dus het meeste is gefrituurd. Zelfs de gebakken aardappeltjes. Lekkere zelf gemaakte tomatensoep en zelf gebakken aardappeltjes zou al een boel uitmaken.
Lekker ijsje en heel goed eten. Vooral het 3 gangen menu is een aanrader als je daar gaat eten. Ik raad sws hun spareribs aan! Super lekker en goed gebakken.
Je kan hier heerlijk eten, mooi divers menu en voor een goede prijs. Zeker een aanrader!
Combinatie van een snackbar met kleine eetgelegenheid. Maar wat een uitgebreide menukaart! Het eten was echt heerlijk en goed betaalbaar. Vriendelijk personeel. Kleine punt als feedback, tijd tussen voor- en hoofdgerecht was wat te lang. Misschien door de drukte in zowel het eetgedeelte als de snackbar.
Lekker eten voor een hele goede prijs !! Vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid