facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria Restaria Wilhelmina

Adres: 16 Wilhelmina straat, 5991 AZ Baarlo
Telefoonnummer: +31773526025
Stad: Baarlo
Route: 16 Wilhelmina straat
Postcode: 5991 AZ


Recensies
Heel snel klaar, goede service, en zeer goede friet!
Je krijg erg veel voor niet te duur. Bijvoorbeeld 1 persoon friet kan je makkelijk met 2 personen van eten.
F een gehaktbal speciaal met mijn vriend . Nette zaak , vriendelijke gastvrouw
Snelle en leuke bediening. Aanrader boeren schnitzel.
Altijd lekker eten en vriendelijke bediening. De burgers van Wilhelmina zijn een echte aanrader!
Voor de bouw friet halen super snel klaar en extra eten zeker aanrader
Wat een verschrikkelijk onbeschofte reactie heb ik zojuist aan de telefoon gehad. Gezien de voedselallergie van mijn moeder vroeg ik na in wat voor olie/frituurvet er wordt gebakken. Toen ik aangaf dat het ivm de olie waarin zij bakken helaas over ging, omdat mijn moeder dit niet mag, kreeg ik op een heel nare toon te horen dat mevrouw niet snapte waarom ik dit vroeg. Dus ik legde dit nogmaals uit en kreeg vervolgens te horen dat iedereen in dat vet bakt dus dat ze het nog steeds niet snapt, met meteen een tot ziens er achter aan. Mijn moeder heeft niet gevraagd om een voedselallergie waar je in het ziekenhuis mee kunt belanden wat al vaker is gebeurd, dus om iemand die een vraag stelt zo te behandelen begrijp ik niet en vind ik ronduit onbeschoft.
Super lekkere frietjes en snacks.Vriendelijke bediening en ruime openingstyden
Kwaliteit is goed, snelle bediening
Wat een waardeloze tent. Normaal gaan we altijd naar cafetaria de 'lekkerbek' 1 straat verder, maar deze was helaas gesloten. Als je voor 3 euro friet besteld mag je toch een redelijke zak friet verwachten. En wat krijg je.... 2 kleine frietjes. Waar je nog niet eens met 2 volwassenen en 1 kind van kan eten. En daarbij friet nog niet eens te eten, een gehaktstaaf is doormidden gesneden hierdoor verliest hij dus zijn volledige smaak en krijg je een harde binnenkant. Het is gvd geen frikandel speciaal die je moet doorsnijden. Dus mensen, je kunt beter de hoek omgaan en naar cafetaria 'De lekkerbek' gaan als je daar voor €2,50 friet besteld kun je met 2 volwassenen en 1 kind royaal van eten en nog over hebben. Voor ons nooit meer deze zaak van een stel oplichters van Chinezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid