facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria Prinsen

Adres: Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: 0591 522216
Stad: Nieuw-Weerdinge



op zoek naar gerelateerd: KrokettenKunst Facebook, Snackbar Weerdinge, KrokettenKunst, Krokettenkunst Emmen, Hondsrug kroket, KrokettenKunst airfryer, Snackbar kroketten kopen, Speciale kroketten
Recensies
Patat is geweldig al zou het fijn zijn als ie gewoon weer naar zn oude assortiment gaat Patat royal enz enz zijn kroketten zijn niet mijn smaak maar dat vind ik persoonlijk
Groot assortiment van heerlijk zelf gemaakte kroketten.
Goed gevulde huisgemaakte kroketten in verschillende smaken. Hoofdthema's zijn vlees, kaas en vis. Gewoon doen zo'n kroket.
Werkelijk heerlijke kroketten. Knapperige korst en heerlijke vulling. Als je van kroketten of bitterballen houdt moet je die van KrokettenKunst geproefd hebben.
Heerlijke kroketten en goede friet. Ecovriendelijke bakjes maar plastic vorkjes . Prima picknicktafel buiten. Helaas geen joppiesaus.
Top. Heerlijke kroketten. Probeer ze allemaal! ! Rien is een goede gastheer. Een vakman en tovert een kroket om tot een delecatesse. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Wat een top tent! Kroketten kroketten en frietjes als garnituur. Helemaal niets mis mee. Smaken zijn goed en zelfs het panneermeel komt op eigen recept binnen.
Kleine knusse zaak waar alleen maar liefde voor smaken wordt geserveerd in de vorm van kroketjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid