facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria Petit Restaurant t Toetje

"Cafetaria 't Toetje in Hoogland staat voor hoge kwaliteit, snelle service en klantvriendelijkheid."
Adres: Kraailandhof 32 , Hoogland 3828 JM, NL
Telefoonnummer: 033 433 1505
Stad: Hoogland
Route: Kraailandhof 32
Postcode: 3828 JM



op zoek naar gerelateerd: toetje hoogland bestellen, cafetaria hoogland hoogland, cafetaria hoogland, thuisbezorgd toetje, snackbar king hoogland, snackbar zevenhuizerstraat hoogland, openingstijden toetje hoogland, snackbar de hamse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Noot De Noot 827 meter Lekker eten. Malse spareribs en vers gesneden friet. Vriendelijke bediening. Mooie lo...
Recensies
ik bestel een turkse pizza zonder groenten, krijg ik alsnog groenten erop. ik lust geen sla, dus ik kan mijn turkse pizza lekker weggooien. thanks a lot!
Bijna 2 uur !!! moeten wachten op 2 kapsalons en een milkshake. Na 1,5 uur gebeld, bestelling was zogenaamd onderweg. Nog een keer gebeld, toen gingen ze het opeens maken. Eindstand: twee koude kapsalons komen aan, milkshake volledig gelekt in een zakje waardoor echt ALLES onder de milkshake zat. Direct gebeld, maar je raadt het al: er werd niet meer opgenomen. 5x volledig over laten gaan, 5x genegeerd. Ik bel morgen wel weer ;
Zojuist voor het eerst eten besteld bij 't Toetje via thuisbezorgd.nl Kort samengevat was het een drama. Hier bestellen wij niet meer. Aangegeven dat we het eten om 17:40 wilden hebben. De bezorger stond om 17:10 al voor de deur en was ons al ongeduldig aan het opbellen. Verkeerd de tijd gezien? Kan gebeuren... Het eten verder helaas niet kunnen proberen omdat er een fantastische medewerker geweest is bij het toetje die bedacht had dat het slim is om als laatste een milkshake in de verpakking te doen. Niet zo handig denk je dan, maar waarom eet je het dan niet alsnog op? Is het eten te koud geworden dan? Ben je echt zo'n zuurpruim die koud eten niet op eet of zelf warm kan maken? Nee, dit ben ik niet. Die milkshake is op zijn kop in de verpakking gedaan. Dus letterlijk al het eten zat onder de oreo-milkshake. En de verpakking van de milkshake? Die was leeg. Helaas had ik dit pas door toen ik de verpakking al naar tafel had gedragen vanaf de deur. Ik heb de tafel, hal en mijn schoenen allemaal weer schoon moeten maken en heb het eten gedoneerd aan de vuilcontainer. Het ergste van het verhaal, vind ik dan persoonlijk, dat je niemand meer kunt bereiken bij 't Toetje. Als je het nummer belt dat op de website staat dan krijg je per direct de voicemail. Al met al een trieste bedoening. Misschien een heel ongelukkige samenloop van omstandigheden. Maar dan is het fijn als je iemand van 't Toetje kunt bereiken. Mij zijn ze na deze eerste keer bestellen al kwijt. En die €20,30 zou ik graag terug hebben. Vind dat net iets te veel geld om zomaar te doneren. Dan ken ik nog wel betere goede doelen.
Bestellen regelmatig hier op het werk. Kipsaté menu is altijd top. Enige minpuntje is de mayo altijd maar 1 klein zakje erbij, maar als je vraagt om extra mayonaise dat zit er wel altijd genoeg in.
Fijne zaak met lekker eten goeie milkshakes en goeie service,
Vandaag bestelling geplaatst via thuisbezorgd. Kan daar geen review plaatsen. Daarom maar hier. De bestelling was kwartier te vroeg dus 1 persoon nog niet thuis, eten was nagenoeg koud kapsalon kip en turkse pizza mexicano en verkeerde saus. Zeer teleurstellend dus.
Kwaliteit van voedsel is top. Erg vriendelijk personeel..lekker dicht bij het ziekenhuis aangezien daar het eten niet te haggelen is rij ik graag naar 't toetje voor een goede maaltijd.
Bestelling was losgeraakt tijdens transport. O.a. salade lag los en dressing maakte alles een puinhoop. Aan bezorger laten zien en later nog 2 mails gestuurd. Nooit een reactie ontvangen. Eerdere ervaringen waren wel goed; maar dit is wel enorm slechte service. Hopelijk eenmalig.
Goede cafetaria. Erg druk, soms wat langer wachten. Maar de patat en snacks zijn dik in orde dus zeker het wachten waard.
Nooit meer. 45 minuten na bestelling maar eens gebeld. Nee het is onderweg.20 minuten later word het bezorgd. Milkshake zat meer in het zakje dan in de beker. Friet en burger waren nog kouder dan als in de vriezer. Zo eten leveren is een misdaaf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid