facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria Netwerk

Info

Cafetaria met de standaard dingen, maar ook met complete menu's inclusief drinken en rauwkost vanaf € 8,95. Soepen en maaltijdsalades hebben we ook.



"Wij bieden je graag onze goede service en glimlach. Onze ruime assortiment zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Zo kun je samen met je vrienden en familie altijd genieten van wat lekkers.Naast het lekkere eten zijn we ook altijd van de partij voor een leuk gesprek met een bakje koffie erbij.Bij ons kun je terecht voor:Heerlijke crunchy patat en een grote variatie aan snacks ook glutenvrijIjskoude milkshakes in maar liefst 14 smaken en softijs met meerdere soorten dips en sausEen ruim buitenterras en voldoende gratis parkeerplekZaalverhuur inclusief catering voor feesten en partijenOnze zelfgemaakte spareribs en kipsaté!Voor gezelligheid en lekker eten ben je bij ons van harte welkom!"
Adres: Tjalk 15-30, 8232lk Lelystad
Telefoonnummer: 0320252440
Stad: Lelystad
Route: Tjalk 15-30
Postcode: 8232lk


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00
Dinsdag: 12:00 - 20:00
Woensdag: 12:00 - 20:00
Donderdag: 12:00 - 20:00
Vrijdag: 12:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Piet Friet Piet Friet 734 meter Lekkere friet
Anytyme Lelystad Anytyme Lelystad 1 km Ik kom hier vrij regelmatig. Leuk zitgedeelte. Bediending is vriendelijk en relatief ...
Recensies
Prima snackbar. Ze hebben een eigen soort "kapsalon". De naam vergeten maar is prima te eten! Het is een ruime snackbar en de service is snel en vriendelijk. Prijs is acceptabel.
Erg lekker eten en vriendelijke mensen. Wij komen hier heel graag. Er is een ruim aanbod aan lekkere snacks die wij graag proberen. Je kunt gratis parkeren en de locatie is top!!
Voor de eerste keer wat gehaald in de snackbar en voor mij ook gel8jk de laatste keer. Kroketten waren veel te lang doorgebroken, de hotdog ging eerst in het frituurvet { om te ontdooien, best lang daarna op de bakplaat. Knakworst was aan een kant helemaal hard geworden en he5 broodje was erg taai, denk te lang in de magnetron was ook oud en droog. Patat was wel lekker maar dat was ook het enige. 10-04-2022.
Vriendelijke dames lekkere koffie op en betaalbaar.
Wat mis ik Appie. Hoe druk het ook was altijd binnen 10 minuten je bestelling gereed. Nu staan er 5 man achter de counter die het klaarspelen bij een lege zaak nog meer dan 10 minuten over je bestelling te doen. Sfeer is verdwenen. Zaak stinkt naar frituurvet. Personeel amateuristisch. Loopt er ongemotiveerd bij. Begin eens met bedrijfskleding en een muziekje in de zaak. Dan hoor je ook de genante gesprekken niet tussen het personeel. Erg zonde want een snackbar op deze plek heeft zeker potentie.
Goeie kwaliteit eten maar 1 rare gewoonte " Geen zout" op t eten..je moet ernaar vragen.. alsof zout ongezond is, ja als je nier patient bent wel.. een gezondheids specialist vertelde: zout is alleen schadelijk als je er overgevoelig voor bent.
Zojuist voor het eerst bij deze snackbar. Maar tevens voor het laatst. Staan 2 dames uitgebreid te praten lachen over dingen die ik hier maar niet ga plaatsen hadden de grootste lol. Maar hadden niet door dat er klanten binnen kwamen/waren. Na 10 minuten te hebben gewacht en de dames het nog steeds gezellig hadden samen. Ben ik weg gegaan en door gereden naar een andere snackbar
Is nodig aan een opknapbeurt toe. Geheel oogt smerig. Vandaag toevallig even wat gehaald. Beschamend hoe personeel met je omgaat smerige kleding en weten niet hoe je fatsoenlijk een klant vraagt wat hij wil bestellen. Een bezoekje van de NVWA lijkt mij op zijn plaats. Bah!!
Wat een sterke frituurlucht binnen en niet zo hygienisch. De eerste keer en gelijk de laatste keer voor ons
Super goede glutenvrije hapjes te krijgen hier gaan er ook zeer netjes en hygiënisch mee om. Kortom top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid