facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria MICO

Cafetaria MICO

Info

Cafetaria MICO staat voor verse friet. Eerlijk frituren, huisgemaakte snacks en sauzen, broodjes salades. Soft ijs en milkshakes het hele jaar door.

Geschiedenis

Snackbar Micobar is al 45 jaar gevestigd in de Kerkstraat 121 in Sprang-Capelle. In onze snackbar heeft u een ruime keuze uit ons assortiment. Ons team staat voor kwaliteit en wij streven ernaar onze klanten met een zo groot mogelijk vakmanschap en klantvriendelijkheid te helpen.

Adres:
Telefoonnummer: 0416283777
Stad: Sprang-Capelle


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Catering Ophorst Cafetaria Catering Ophorst 2 km Beste Stan de hapjes waren heerlijk die jij met liefde had klaar gemaakt voor ons en ...
Recensies
Drie keer hier besteld. Eerste keer geen satesaus bij friet, tweede keer verkeerde saus en een friet vergeten, derde keer kregen we onze bestelling daarom gratis. top! Maar helaas koude satesaus en een niet gemixte milkshake. Er wordt ook niet opgenomen als je belt en uiteindelijk wordt de hoorn ernaast gelegd. Jammer maar hier nooit meer.
Top cafetaria en gezellig team. Frietjes zijn smaakvol en licht-crispy gebakken met de saus apart in het zijbakje dus geen slappe friet. De Crizley en de Truffelburger zijn de moeite waard om even een stukje om te rijden.
Laatst bij deze zaak besteld, erg vriendelijke mensen die lekker een praatje maken. De bestelling stond al klaar, eenmaal thuis hadden we super krokante friet en lekkere snacks. Zelf gekozen voor de huisgemaakte burger, echte aanrader.
Heerlijke frietjes met een snack. Vriendelijk personeel!!
Helaas geen broodje megaburger meer. Voor de verderrest prima snackbar voor een kleine versnapering na de kerstviering!
Heerlijke friet en snacks de moeite waard
Heerlijke friet met lekkere verse satésaus. Ook hebben ze heerlijke hamburgerseen echte aanraader.
Niets op aan te merken. Altijd keurig geholpen, nette zaak en goed eten. Kwestie van smaak: ik vond de pindasaus erg flauw de laatste keer, maar dat is echt persoonlijk.
Veel verse en zelfgemaakte producten zoals o.a. de frites, het Chinees stoofvlees. De zaak ziet er keurig opgeruimd uit. Jonge vriendelijke bediening. De CafetariA zit er al vanaf 1966.
Lekker SOFT IJS gegeten, wow superlekker. Nieuwe machine, soft ijs is niet koud maar romig en zacht. Top.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cafetaria MICO met het openbaar vervoer


Sprang Capelle, Kerkstraat 50 meter
136
231
674
Sprang Capelle, Kerkstraat 70 meter
136
231
674

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid