facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria - IJssalon 't Hoekje

Cafetaria - IJssalon 't Hoekje

Info

De cafetaria van Langweer, kom eens langs en geniet ervan.

Geschiedenis

Ontdek hier de cafetaria-ijssalon van Langweer, wij bieden een ruim assortiment aan kwalitatieve produkten en een uitstekende service, waarbij gastvriendelijkheid voorop staat. Ons motto is dan ook Kwaliteit, Service en Hygiëne!

Ook zijn wij er voor de mensen met allergiën, we hebben speciale glutenvrije, lactosevrije en suikervrije produkten, zowel in de cafetaria, als in de ijssalon. Voor de vegetariërs onder ons zijn er ook diverse snacks verkrijgbaar, neem maar eens een kijkje in ons assortiment .

We zijn ook zeer bedreven in het ontvangen van grote groepen, onder andere zeilscholen, maar een telefoontje naar 0513 499699 doet voor ons ook wonderen.

Adres: Buorren 21, 8525 EC Langweer
Telefoonnummer: 0513499699
Stad: Langweer
Route: Buorren 21
Postcode: 8525 EC


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: 'T Hoekje Lemelerveld menukaart
Recensies
Het is niet echt rolstoel toegankelijk Je moet langs een stelling die super smal is Voor mensen met een rolstoel kunje moeilijk naar binnen Kindvriendelijkheid: Er zijn leuke spelletjes die op de tafel staan
De friet was lekker, precies goed gebakken. En de milkshake was ook erg lekker
Erg lekker maar ze waren een snackje vergeten toen ik dat had gemeld werd mijn snackje toch bezorgd echt top
Super goeie snackbar we waren zelfs iets te laat en ze hebben de frituurpan opnieuw aangezet voor ons echt baas goeie patatje van de snackbar
Aardig, meedenkend én klantvriendelijk personeel. Het eten en drinken werd netjes bij ons gebracht en er werd ook gevraagd of alles had gesmaakt. Wanneer je gluten intolerant bent is het zelfs mogelijk om glutenvrij eten te bestellen. Dit was voor mij een groot plus punt! Wanneer je een heerlijke wandeling in de schitterende omgeving van Langweer hebt gemaakt is cafetaria 't Hoekje zeker een plaats om even te landen.
Snelle bezorging precies op tijd! Alles was nog warm en we waren dik tevreden,dit doen we vaker!
Hopeloze zaak. Op het terras nagenoeg 1 uur zitten wachten op 2 patatjes met 2 snacks. 1 persoon kreeg na een 40 min. door dat wij toch wel erg lang zaten te wachten. Navraag gedaan, eten was bijna klaar. Na 15 min. nog geen eten. Uiteindelijk bestelling opnieuw opgenomen. Zou met voorrang behandeld worden. Na weer 15 min nog geen eten en andere gasten kregen wel gewoon eten. Uiteindelijk maar weggelopen. Foutje kan gebeuren maar los het dan ook op! Eens en nooit meer!
Heerlijk ijs, leuke bediening, ietwat jong voor een schappelijke prijs
Lekker ijsje of patat op het terras. Binnen zitten ook mogelijk. Wc.
De omelet was erg lekker,vriendelijk personeel,en niet duur.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cafetaria - IJssalon 't Hoekje met het openbaar vervoer


Langweer, Dorp 210 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid