facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria Hoogland

Cafetaria Hoogland
Adres: Zevenhuizerstraat 126a, 3828 BH Hoogland (Nederland)
Telefoonnummer: 0334803514
Stad: Hoogland
Route: Zevenhuizerstraat 126a
Postcode: 3828 BH



op zoek naar gerelateerd: Cafetaria King Hoogland, Cafetaria Amersfoort, Thuisbezorgd Hoogland, Menu Toetje Hoogland, Snackbar Lekkerrr, Snackbar 033, Snackbar Emiclaer, De Hamse
Recensies
Hoe vaak gebeurd het dat je bij een snackbar komt en je op alle manieren in de watten wordt gelegd. Kinderen tijdens het wachten al ijs proeven. Tafels worden even extra bij elkaar gezet want je kan toch beter even gaan zitten. Bij de overigens heerlijke patatjes hoort toch ook limonade. En alles met een vriendelijke lach. Top service. Wij komen terug!
Heerlijk gegeten. Borden leuk opgemaakt voor nog geen 10 euro. We kregen een gratis kopje koffie toe van de vriendelijke bediening omdat we haast hadden en het af sloegen, gaf ze ons spontaan een klein softijsje
Super fritestent. Gezellige en heerlijke plates iedere keer. Complimenten!!
Super goede tent. De zelfgemaakte kipnuggets met kipfilet zijn erg lekker! Ook de biefstukspies met ui en champions zijn erg aan te raden. Veel biefstuk voor een laag prijsje, en goed mals. Ik rij wekelijks over de A1 en rij graag een stukje voor wat eten.
Top cafetaria! Zeer vriendelijke medewerkers blonde dame en jongeman. De zaak is schoon en goede merk producten. Ze onderscheiden zich met lekkere vegetarische snacks en uitstekend gebakken patat. Keurige jongeman had spontaan 2 Vega kipnuggets gemaakt om ons te laten proeven! Dat is pas service en slim want die nemen we er voortaan ook bij! Wij komen uit Amersfoort speciaal naar Hoogland.
Leuk personeel en lekker eten. Patat lekker en de snacks hebben een goede smaak.
Helaas was snackbar de King op vakantie en moest uitwijken naar deze zaak. De patat was niet oké, veel te lang gebakken dus keihard en bruin. Na een paar happen weggegooid. Het broodje hamburger was wel aardig smaakvol, wel jammer dat zo'n dubbele hamburger in zo'n klein wit bolletje wordt gepropt. Ik vraag me wel af waar zo'n "Hooglandse hamburger" zich van onderscheidt, de hamburger heeft nl de kwaliteit van een doorsnee AH hamburger van het goedkopere type. Al met al een laag herhalingsgevaar om hier weer te bestellen. Je moet als snackbar wel weten hoe je patat moet bakken.
Lekker gegeten en kregen zelfs nog een bakje koffie voor niks. Pluim voor de mensen die hier werken
Lekkere slaatjes de rest is ook prima
Teleurstellend!!! Vier producten besteld. Drie onvoldoende!! Mexicano was goed. Broodje kroket, waarvan het witte puntje klef en taai was. Uit de vriezer en ontdooid. Weggegooid! Raspatat bestond uit mengsel gewone friet en raspatat. Heel slordig en met een kleine moeite te voorkomen. Klein slaatje bestond voornamelijk uit grote brokken aardappel. Jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid