facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria Family

"Bij Family Hoofddorp, kom je thuis! Niets is zo fijn als thuiskomen. Hier ben je altijd welkom. En hier staat altijd wel iets lekkers voor je klaar.Kom je snel een keertje proeven bij Family Hoofddorp?"
Adres: Kruisweg 999 , Hoofddorp 2132 CE, NL
Telefoonnummer: 023 561 6520
Stad: Hoofddorp
Route: Kruisweg 999
Postcode: 2132 CE



op zoek naar gerelateerd: family snackbar menukaart, family snackbar heerhugowaard, family snackbar prijslijst, family menu, cafetaria family apeldoorn, family uitgeest, family snackbar uithoorn, family snackbar heemskerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woody's Bakfrites Woody's Bakfrites 935 meter Verkoop van Verse frites vanaf een bakfiets. Voor info en boekingen info@woodysbakfri...
Snack-Paradise Snack-Paradise 3 km De zaak was erg vies , veel vuile tafels met aarde erop van de planten en vet vlekken...
Verhage Verhage 4 km VERFRISSEND LEKKER BIJ VERHAGE In Hoofddorp bij Floriande zit een heerlijke lunchroo...
Recensies
Mooie, grote en schone snackbar. Veel keuze.. Werd vriendelijk ontvangen, en super snel geholpen door een vrolijke jongeman. Het eten stond zo klaar en smaakte lekker.. Aanrader!
Voor het eerst laten bezorgen! Helemaal top, stipt op de afgesproken tijd en allemaal even heerlijk. De winterkroket is echt een aanrader. Wij hadden diverse burgers, broodjes winterkroket en de winterschnitzel. Frites super heerlijk en krokant en dat is lastig met bezorgen. Gaan we vaker doen! Family bedankt.
Een goed cafetaria met vriendelijk personeel.
We kregen genoeg lekkere doorgebakken frietjes. Alleen jammer dat we aan snacks niet gekregen hebben wat we besteld en betaald hebben. Dan zit je thuis, doet het zakje open en blijkt dat ze de verkeerde snacks hebben meeegeven. Controleer dat Family! Dat moet toch niet moeilijk zijn!!!
Mooie winkel met kwalitatief goed eten, erg vriendelijk personeel en niks teveel gevraagd! Heerlijk broodje hamburger gegeten met alles erop en eraan, zelf een ei kon erop! Aanrader wat mij betreft!
4 jumbo zakken patat besteld. De zakken waren jumbo, de inhoud echt niet. Voelde me echt afgezet voor 22 euro had ik dus eigenlijk 4 1-persoons porties. Patat was verder smakeloos en slap. Hier bestel ik in ieder geval niet meer...jammer!
Ik ben er voor het eerst langs geweest, omdat ik tot de ontdekking was gekomen dat het van eigenaar was veranderd. Ik dacht even proberen! Toen ik er binnen kwam kwam was het net alsof ik de keuken van een Hilton hotel binnen kwam! Ook was het alsof ik in de Hoofddorpse Hortus-botanicus stond met al die nep-planten! Een snackbar mag ik het inderdaad niet meer noemen! De naam Shoarma-schotel kende ze amper! Ik vind het nog duur ook. Die luxe moet wel betaalt worden! Ik vond de Meerburg veel leuker. Dat was een echte snackbar met die kauwgom- automaat in een hoek voor de kinderen. Naar mijn mening had dat toch wat meer charme! Misschien een hoop gezeur, maar dat was mijn ervaring!
We zijn er talloze malen voorbij gelopen, maar deze keer hadden we trek in een hapje, naar binnen dus. Family ziet er prima uit: knus ingericht met tafeltjes om te zitten, alles is spic en span, een mooie vitrine, uitgebreide kaart en vlotte professionele bediening. En last but not least het eten was goed bereid en lekker !
Heerlijk gegeten! We werden vriendelijk geholpen in deze leuk aangeklede cafetaria. Lekker knapperige friet en een coupe softijs toe, wat wil je nog meer?!
Nette zaak, lekker eten, best veel keus, vriendelijk personeel. 1 ster minder doordat de kennis over de snacks bij een deel van het personeel lijkt te ontbreken: Vraag: 'hebben jullie ook vegetarische draadjesvlees kroketten of alleen groente kroketten?' Antwoord: 'is hetzelfde' .... Vraag: 'hebben jullie ook kip-frikandellen?' Antwoord: 'We hebben halal, dat is hetzelfde' En de persoon die bijdehand verkeerde antwoorden gaf was niet eens diegene aan wie ik het vroeg. Diegene aan wie ik het vroeg verbeterde de ander gelukkig en dat was top. Maar ja... die andere gast moet echt even een snack-cursus krijgen of lekker niks zeggen als hij het antwoord niet weet. Overall, dik tevreden hoor. Lekker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid