facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria / Eethuis "de Balk"

Adres: 12 Lytse Side, 8561 AX Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: +31514603325
Stad: Balk
Route: 12 Lytse Side
Postcode: 8561 AX



op zoek naar gerelateerd: Snackbar De Balk, Cafetaria de Balk Balk, Snackbar De Balk openingstijden, Snackbar Balk het Straatje, Snackbar De Linde Balk menu, De Balk Balkbrug, Snackbar Dedemsvaart, Restaurant Balk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackbar De Linde Snackbar De Linde 524 meter Ooit was dit een goede snackbar, vandaag de dag krijg je doorgebakken patat, wat mini...
Recensies
Heerlijk en betaalbaar gegeten aan het water. Vanaf het Sleattemer mar te bereiken zonder een brug onder te hoeven. En bovendien konden we er slapen. Schone kamer, goede bedden en met douche en toilet met ontbijt.
Cafetaria de Balk heeft zomer's een mooi terras aan het water. Mocht het weer slechter zijn dan is er genoeg ruimte om binnen te zitten. Er is een royaal aanbod aan snacks maar ook plateservice frisdrank en ijs. Eet smakelijk. Er mag wel eens wat vaker een doekje over de tafels en een dweil over de vloer.
Zeer vlotte en nette bediening. Heerlijk begin van mijn vakantie.
Nieuw gedeelte naast bestaande cafetaria gerealiseerd, Shopia's eet gelegenheid een plek waar je heerlijk in alle rust kunt genieten van je lunch/diner of tussendoortje. Menu kaart is klein maar genoeg variatie, fijne bediening een aanrader en wat ook belangrijk is, betaalbaar!
Topzaak! Vriendelijk personeel, goed eten en snelle service. Personeel beveelt lekker eten aan, en heeft ruim voldoende kennis over wat ze serveren. Top!
Morsige en onprettige bediening in ieder geval de man die volgens mij de eigenaar is, die ook nog eens niet zo netjes met de prijzen omging van dingen die niet op het bord staan. Verder wel prima maar middelmatige friet. Volgende keer maar eens naar de concurrent.
Goed eten voor een prima prijs
Het is zaterdagavond in de meivakantie, volgens Google maps zou De Balk gewoon open zijn. En dan sta je voor een dichte deur, samen met de kinderen. Beetje jammer.
Lekker eten snelle service leuke bediening. We komen hier altijd als we in Friesland zijn
Grote cafetaria met redelijk luxe zitplekken. Fietjes worden geserveerd op een bord. Niet duurder dan andere friettenten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid