facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria-Eethuis C Jochems

Adres: Molenstraat 18 , Zundert 4881 CS, NL
Telefoonnummer: 076 597 2209
Stad: Zundert
Route: Molenstraat 18
Postcode: 4881 CS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Den Bels Café Den Bels 508 meter Erg gezellig cafe met veel verschillende drankjes
Recensies
Waardeloze hoeveelheid, bestelde een grote friet. Die was zo klein dat mijn dochtertje van 5 dit alleen op kon eten. De frikadellen waren slap. Had gewoon iets langer in de pan gemogen. Slappe friet en weinig. Hier kom ik nooit meer terug.
Altijd netjes geholpen, en goede friet en snacks.
Het is een leuke eethuis om onder het genot van een patatje en een snack naar voetbal te kijken. De milkshakes zijn heerlijk en het ijs ook. Maar als ik heel eerlijk moet zijn en een kritische blik moet werpen, dan ben ik niet zo tevreden met de frieten en ik blijf het afgrijselijk vinden om frieten te laten inpakken door middel van een friet bak met daarop een plastic folie om het papier te beschermen tegen de saus. Persoonlijk als oud horecamedewerker zou ik de frieten in een friet zak doen en dan aan de zijkant 2 scheurtjes zodat de kwaliteit van de frieten niet te snel afneemt en je niet een natte smurrie krijgt. Met folies werken of van die papieren snackplateaus boven op frieten, dat is echt een no-go! Hierdoor gaan de frieten zweten! Als al je producten goed zijn, maar een van de basisproducten niet, dan is dat spijtig dat kan al zoveel verpesten. Er zijn veel friet zaken die klanten zijn kwijtgeraakt alleen maar omdat ze bijvoorbeeld andere olieen gebruiken of andere frieten.
Ze zijn vriendelijk maar het eten is slecht de shoarmarol was ijskoud de ui van mijn beereklouw was vol gezogen met vet en was nog hellemaal rauw en de friet was ook niet te eten
Werd ongeïnteresseerd geholpen.De friet was opgewarmd en niet te eten.
Lekker friet met snacks om af te halen. Je kunt er ook eten in weggedeelte. Vind ik minder aantrekkelijk. In de zomer hebben ze een leuk schuifraampje naar buiten voor friet en ijsjes.
Slechte prijs-kwaliteit verhouding, porties veel te klein
Lekkere frites. Goed Stoofvlees ook
Heerlijke nassiballetjes hoor en goed gesprek aan de bar. Top bediening!!!
Beste friet van Zundert. Gr Mike klusbedrijf de toekomst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid