facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria Duinzicht

Adres: Callantsogervaart 1a, 1787 PR Julianadorp
Telefoonnummer: 0223642342
Stad: Julianadorp
Route: Callantsogervaart 1a
Postcode: 1787 PR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ooghduyne Ooghduyne 1 km Prima huisje, ongeveer 20 min. lopen naar het stand. Zwembad niet spectaculair maar v...
Slagerij Jan Kater Slagerij Jan Kater 1 km Wat een geweldige zaak! Super vriendelijk keer op keer. Denken mee beantwoorden je vr...
Food by Esther Food by Esther 2 km lekkere huis gekookte maaltijden
Recensies
Ik ben hier letterlijk aangewaaid na een tripje Callansoog, we waren hongerig dus stopte we hier voor een hapje. Het stilde de honger maar geweldig was het niet, ik heb de zogeheten Bulette besteld en hoopte dat het iets zou lijken op m'n vaders Bulette maar niets was minder waar. Het was gewoon een goedkopen veel te dure fabrieksgehaktbal. Al met al een flop. In my humble opinion.
Geweldig lekker gegeten Hele lekkere patat, super goed gebakken, geen harde verbrande stukjes. Bamischijf was perfect, evenals de vandobbe kroket! Bediening was ook super! Ga zo door! We komen zeker terug Kortom, heb je zin in echte lekkere patat, zoek niet verder maar schuif hier aan en bestel uit een goed uitgebreid assortiment!
Prima broodje kaas en av bier, alleen niet echt gezellig. Echt een cafetaria, wel prima voor een snelle hap.
Leuke tent om even te stoppen. Eigenaar regelt ook de bokkentocht om het dorp meer te betrekken
Na een strand of duin wandeling even heerlijk een snack, ijsje of een kopje koffie - leuke tent met vriendelijk personeel - fijn terras en niet druk - altijd plek om te parkeren - prijs kwaliteit verhouding uitstekend - op het strand is hier verder geen horeca - dit maakt het strand dan ook heel rustig en ontspannen - er is ook geen strandwacht, dus kijk uit voor muien die je de zee in kunnen trekken.
Lekker eten, leuk buitenterras, goede pakeer gelegenheid.
Goed personeel, vlotte service en goed eten!
Nette snackbar heerlijk op terras gezeten met kopje thee
hele fijne tent , vriendelijke mensen en prima kwaliteit .
Je kunt daar heerlijk eten met heerlijk maaltijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid