facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria de Rotonde

Cafetaria de Rotonde

Info

Gezellige cafetaria aan een rotonde in Varsseveld. Waar we al 20 jaar lang staan voor gezelligheid en kwaliteit.

Geschiedenis

Een sfeervol ingerichte lunchroom / cafetaria. Voor al je snacks, ontbijt, lunch, avondeten, koffie, thee, milkshakes, ijs, softijs, menu's, afhaal, vegetarische snack en diverse soorten catering. Maar natuurlijk ook voor een gezellige babbel!

Adres: Doetinchemseweg 48a, 7051 DT Varsseveld
Telefoonnummer: 0315244341
Stad: Varsseveld
Route: Doetinchemseweg 48a
Postcode: 7051 DT



op zoek naar gerelateerd: Cafetaria de Rotonde Varsseveld Menu, De Heer Varsseveld menu, Snackbar rotonde Wormer, Cafetaria Varsseveld, De Heer Varsseveld, Cafetaria Weert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Heer IJs- en Snacks Specialiteiten De Heer IJs- en Snacks Specialiteiten 448 meter Geweldig eten en aardig personeel. Hele mooie sfeer echt een aanrader!
Recensies
Berenklauw te ver doorgebakken, patat te vroeg uit de frituur niet knapperig , geen bestek bij bestelling, patatje speciaal was saus met patat , jammer
Heerlijk gegeten, supervriendelijk personeel en heerlijke koffie. Zeker een aanrader en wij komen snel weer terug!
Heel nette cafetaria met ontzettend lekker softijs. Zeker een aanrader.Eten: 5/5
Eerlijk personeel, goed eten, eerlijke prijsEten: 5/5
Prima schitsel gegeten. Voor een prima prijsje. En vriendelijke mensen.Eten: 5/5
Super vriendelijke mensen ...en erg netjes en schoon ,wij komen zeker weer als wij in de buurt zijn .
Nadat we klaar waren met eten had ik mijn bord laten staan, wat volgens een medewerker een gigantisch probleem was. “DOE JE DAT THUIS OOK ZO?!” Was de manier van aanspreken. Gewoon vriendelijk vragen was totaal niet aan de orde. Nog nooit zoiets bizars meegemaakt bij een cafetaria, wat een volidioot.
Hele goede patat ik kom er al jaren en het is erg lekker daarom 5 sterren
Prima snackbar! Dunne patat, goede hoeveelheden en goed dat hier al met milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen gewerkt wordt. Makkelijk dat je achter de zaak kunt parkeren.
Zeer goede service! We hadden broodjes besteld voor onze bruiloft. Ze kwamen ze mooi op tijd brengen. Broodjes waren heerlijk en er werd ook zeer zorgvuldig met de dieetwensen rekening gehouden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid