facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria de Rademaker

Cafetaria de Rademaker
"BIG BREAD KITCHEN - RADEMAKERU kunt om te lunchen/dineren terecht in ons vernieuwde restaurant om te genieten van heerlijke verse gerechten. Door onze uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Wij hebben ook een afhaal gedeelte waar u terecht kunt voor o.a. friet, snacks en ijs.Tot snel!"
Adres: Rademakerstraat 32, 3769 BE Soesterberg
Telefoonnummer: 0346-216373
Stad: Soesterberg
Route: Rademakerstraat 32
Postcode: 3769 BE



op zoek naar gerelateerd: Big Bread Kitchen Soesterberg, Snackbar Tiel, Cafetaria Soesterberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wapen van Soesterberg Wapen van Soesterberg 204 meter We hebben hier even een drankje gedronken en een snelle hap gegeten om 17.30 uur. De ...
TNO TNO 820 meter Vertaald door Google Geweldig plek Origineel Great place
Recensies
Deze mensen zijn net begonnen met hun zaak. En zoals bij iedereen die ergens nieuw mee begint loopt niet alles gelijk gesmeerd. Je ziet dat ze keihard werken om het iedereen naar de zin te maken. Gun ze wat tijd en geef ze een kans! Wij zijn zeer vriendelijk behandeld. Het eten was heerlijk en het was gezellig druk. Kortom prima nieuwe eetgelegenheid waar mensen met hart en ziel werken om er een mooie zaak van te maken. Ik heb er vertrouwen in dat dat gaat lukken. Veel succes met jullie zaak! Wij komen graag terug.
Deze nieuwe snackbar heeft duidelijk up-to-date reviews nodig gezien de klachten van verschillende mensen die verwijzen naar de zaak toen de vorige eigenaar daar nog friet verkocht. Bij deze: Eten gehaald op zondagavond 16 okto 2022 om 19.30 uur. Binnen 15 minuten weer buiten met 2 verschillende hamburgers, 2 kroketten en een gezinszak friet. Helaas was de softijsmachine kapot, dus geen milkshakes. Kwaliteit was dik in orde en de bijbehorende prijzen ook. Ik betaalde nog net geen € 29,-. Verder werden we heel vriendelijk geholpen. De zaak heeft een prima look, veel beter dan de vorige zaak in mijn ogen, maar goed, smaken verschillen lees persoonlijke mening. De klachten over lang wachten heb ik zoals aangegeven niet ervaren, maar dat heeft waarschijnlijk ook met het tijdstip te maken. Bij de McDonalds/McDrive Den Dolder sta je op de drukste momenten ook 20 minuten te wachten op je bestelling en bij de McDrive sta je gewoon 30 minuten in de file. Kortom, ga niet tussen 17 - 18 uur als iedereen net op pad gaat om een frietje te halen. Kortom, ik had een goede ervaring!
De zaak is nieuw dus verwacht dat het nog niet helemaal efficiënt werkt. Ze werken wel hard maar er zat nog geen systeem in. Eten is goed, de mensen zijn vriendelijk en boden ook excuses aan voor het iets langer wachten. Ziet er allemaal goed uit. Wel een beetje jammer dat ze het Google account van de vorige eigenaar over hebben genomen en dus ook de reviews van de vorige tent. Dat is niet echt chiq. Dit is hun 2e review en niet de 192e. Klanten die online besteld hebben en aan de kassa al besteld hebben stonden door de mensen heen die nog moeten bestellen. Misschien een idee om daar wat mee te doen gezien een aantal klanten dit slecht trok
Vandaag eten gehaald. De smaak was prima, echter had ik broodje braadworst besteld met mayonaise en er zat geen mayonaise op. Een patat speciaal gekregen ook zonder mayonaise en een patatje oorlog zonder pindasaus. Er kwam tijdens het wachten ook nog iemand terug die miste een kroket en een frikadel. Ben dus niet de enige. Wel jammer dit soort blunders zijn niet echt om er terug te komen. Heb contact gehad en moet zeggen dat het erg fijn is opgelost. Excuses gemaakt en mij ook uitgelegd dat ze net gestart zijn en dat ze nog mensen aan het inwerken zijn. Ze zijn zich ervan bewust dat het een moeilijke start was, maar dat ze ervan keren. Ze verdienden wat mij betreft nog wel wat krediet. Het eten is in ieder geval wel erg lekker.
De zaak is nieuw, nu BB Kitchen, was eerst cafetaria de Rademaker. Niet heel netjes dat de recensies van de vorige zaak meetellen. De mensen werken duidelijk hard, maar het is heeeeel lang wachten. Patat speciaal en kaassouffle besteld, duurde bijna 30 !!! minuten op een woensdagavond om 19 uur. Nou moet ik wel zeggen dat zowel de patat als de snacks erg lekker waren. Hopelijk krijgen ze er snel meer handigheid in de vele klanten en het bestelproces.
Bij Ben altijd top. Nu willen we wat afhalen bij Big Bread kitchen kan dat niet alleen bezorgen. Telefoon wordt niet opgenomen. Dus sorry BBK mijn revieuw van Ben heb ik weggehaald.
Prima om een goede hamburger te gaan eten! Twee minpuntjes, het is verschrikkelijk koud binnen je zit gewoon met de jas aan te eten, en als het ook maar iets drukker is duurt het ontzettend lang en laten ze steken vallen.
Langzaamste snackbar ooit. Ruim 45minuten voor een portie friet. Niet best georganiseerd dus. Naar Zeist of Soest heen en terug was sneller geweest. Friet was wel lekker trouwens maar volgende keer toch ergens anders.
Er staan nog oude acties op de tv schermen en de spullen niet meer hebben. Je vraagt om een ander broodje op je Hamburg en die krijg je vervolgens niet. En ik vind ze best prijzig voor wat je krijgt.Eten: 3/5
Heel jammer dat we ineens niet meer online kunnen bestellen om af te halen. Bezorgen ging al niet maar ook geen zin om 45 minuten in de rij te staan. Natuurlijk alle begin is moeilijk maar ga geen services verwijderen die er eerder wel waren. Voor vanavond toch maar bij Nazar besteld. Dit gaat klanten kosten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid