facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria De Platvis

Cafetaria De Platvis

Info

Cafetaria De Platvis in Nieuwkoop, Patat, Gezinszakken, Snacks, Broodjes warm en koud, hamburger, kroket, frikandel, menu, vegetarisch, milkshake, ijs drank, snoep en meer! http://www.deplatvis.nl

Geschiedenis

Cafetaria De Platvis in Nieuwkoop, Patat, Gezinszakken, Snacks, Broodjes warm en koud, hamburger, kroket, frikandel, menu, vegetarisch, milkshake, ijs drank, snoep en meer! http://www.deplatvis.nl

Adres: Kennedyplein 3b, 2421 EN Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0172-571300
Stad: Nieuwkoop
Route: Kennedyplein 3b
Postcode: 2421 EN



op zoek naar gerelateerd: Thuisbezorgd Nieuwkoop, Snackbar Noorden, Rondvis, Lunchen Nieuwkoop, Torenpop Nieuwkoop, Platte vis, Snackbar Zeewolde bezorgen, Menukaart Plein 21 Nieuwkoop
Recensies
Exelent plek super medewerkers ik doe 5 hier 100 sterren .super blij gracias por su buen servicio
Prima snackbar. Netjes en schoon en er wordt razendsnel gewerkt. Heerlijke frites, goede raspatatjes en lekkere snacks en schepijs.
Eten prima, Klantvriendelijk maar de bezorging/wachttijd op je bestelling duurt zo ongelofelijk lang. Stel je bestelt wat tussen 17:00 - 17:10 krijg je het vaak 17:15 of later zelfs.
Met de smaak van het eten is niks mis. Maar als ik iets bestel zonder tomaat en ik zie dat er tomaat opzat maar dit is eraf gehaald, dan gaat er iets niet goed denk? Volgens mij besteld iemand zonder tomaat met een reden! Gemiste kans.. anders 5 sterren.
Lekkere snacks, vriendelijk personeel. Bezorgautootje rijdt vrij hard door de woonwijk en heeft niet altijd bij zich wat je precies hebt besteld. Al was de niet bestelde Hawaïburger wel aardig, miste ik mijn bestelde Platvisburger.
Goede snackbar, vriendelijk personeel. Enige minpunt is dat het eten vaak nog lang niet klaar staat op de afgesproken besteltijd.
Misschien handig om je openingstijden op je eigen website aan te passen. Sta op zondag om 12.39 uur voor een dichte deur terwijl je website aangeeft om 12 uur open te zijn!
Vandaag patat, frikandel en broodje hamburger gehaald. Voor de 2de x in 2 jaar. 2 jaar geleden waren we niet tevreden nu nog eens geprobeerd. Alles koud wonen er nog geen 3 minuten vandaan en weer niet lekker. Ga nu nooit meer.
Altijd lekker en snel
Veel te duur geworden, 18 euro voor 2 patat en 2 snacks, hier waren wij eerst altijd 14 euro voor kwijt, wij gaan naar een anderen snackbar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid