facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria De Lekkerbek

Adres: Grotestraat 20 A, Baarlo
Telefoonnummer: 0774773139
Stad: Baarlo
Route: Grotestraat 20 A


Recensies
Laten we het positieve eerst doen volgens het hamburger kritiek principe. +Prima portie voor de prijs en de saus erbij was royaal. -Vanwege de drukte namen wij aan ging de kwaliteit van de friet naar beneden. Zo was de friet bijvoorbeeld gelijk aan schuurspons qua textuur en smaak. +Het personeel was vriendelijk en kwam ondanks de drukte onze friet netjes brengen. Als dit de enige friettent in Baarlo was, was het zeker de allerbeste!
Cafetaria op het vakantiepark was dicht. Gebeld, besteld en direct ophalen. Verpakt toen ik aankwam. Top service! Heerlijk frites speciaal, voor weinig!
Aardige mensen,lekkere friet en lekkere frikandellen,echt een aanrader!
Druk en relatief snel geholpen.
Geweldige ontvangst! Kwaliteit eten met een Limburgse glimlach! Echt aan te bevelen voor een snackmenu…….
Grote hoeveelheid eten. Helaas was de friet taai en de loempia’s nog zacht/ niet lang genoeg gebakken
Bestelling is zo klaar. Eten is gewoon erg lekker. Vriendelijk personeel. Zeer tevreden.
Een van de betere cafetaria's . Heerlijke frites en goed bereide snacks. De eigenaar en medewerkers werken vlot, accuraat en vriendelijk de bestellingen af. Er kunnen op de vaste eettijden wachttijden ontstaan, maar dat neem je wegens de kwaliteit voor lief. Prijs kwaliteit is helemaal in orde. Uiteraard kan het bestelde ook in het cafetaria genuttigd worden. Er is een schoon toilet aanwezig. Parkeerplaatsen voor de ingang. Ingang is helaas niet rolstoel vriendelijk.
Geweldige kwaliteit , prijs verhouding !! Voortreffelijk gegeten..
Wij waren op vakantie de berckt en hebben hier patat gehaald omdat te duur was op de camping. Prima zaak en echt voor 5 euro patat gehaald en echt zat genoeg in. Toppie zaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid