facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria de Hossenbos

Cafetaria de Hossenbos

Info

Cafetaria de Hossenbos

Adres: Hossenbosdijk 1, 3237KD Vierpolders
Telefoonnummer: 0181 769 018
Stad: Vierpolders
Route: Hossenbosdijk 1
Postcode: 3237KD


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 21:00
Dinsdag: 11:30 - 21:00
Woensdag: 11:30 - 21:00
Donderdag: 11:30 - 21:00
Vrijdag: 11:30 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Family Vierpolders, Snackbar Family Brielle, De Tiende Penning Vierpolders, Café De Tiende Penning te koop, Family snackbar, Snackbar Brielle, Café de Hossebos, Hossenbosdijk 8, Vierpolders
Recensies
Nette schone zaak met goede producten en vriendelijk personeel. Ik vindt het alleen zo vreemd dat je na 17.00 geen broodje ham of kaas kan krijgen, het is een snackbar en geen 3 sterren restaurant. Een broodje kroket kan wel, maar een plakje ham of kaas erop is schijnbaar niet te doen na 17.00 uur. Mensen die 's avonds geen vette snack willen, moeten dus even verder zoeken.
Goed assortiment en het eten smaakt goed. Minpunten - Vergeten helaas vaak de volledige bestelling juist af te leveren. - Online bestellen kan goed zijn. Alleen is de website niet up to date. Waardoor je iets kan bestellen wat ze niet meer op voorraad hebben. Ze bellen je dan op en je kan dan iets anders bestellen. Het probleem hierbij is dat je dan al betaald hebt. Als je ze zelf belt nemen ze niet op helaas.
Sinds enige tijd bestellen we regelmatig online bij deze zaak en betalen met Ideal om niet te lang in de zaak te hoeven zijn. Op de afgesproken tijd stond het gisteren klaar!! Perfect , de producten zijn zeer goed en de varkenssate is overheerlijk. Een aanrader!!! Haal toch weer een sterretje weg. Bij drukte is de online bestelling toch niet op de afgesproken tijd klaar. Het is jammer dat de varkenssate zo lekker is en we geven ze nog weer een herkansing binnenkort.
2 schotels besteld om op te halen, alles stond klaar op de afgesproken tijd. Bestelling was compleet, na ophalen thuis lekker gegeten.
Gewoon goed . Bestelling snel klaar zonder te bellen . Deze week de schotels genomen deze zijn echt perfect . Zo vreselijk lekker proberen waard mensen
Na voor de zoveelste keer gevraagd te hebben dat de patat extra door gebakken moest worden kreeg ik weer een zak met slappe snot patat mee naar huis Ga hier dus nooit meer eten
Op de verjaardag van mn zoon gegeten met een tiental van zn vrienden. Zij waren helemaal tevreden! Ik vond mijn patat met stoofvlees OK, maar écht te weinig in vergelijking tot andere cafetaria's. Ik hoop dat ze, in de toekomst, de frites, zichtbaar, zelf gaan snijden kan niets tegenop ipv kant en klaar uit plastic zak... Dan rijd ik er zéker voor om!!
Prima patat en frinkandelle en de rest natuurlijk: vriendelijk personeel bedankt heerlijk gegeten
De kwaliteit is top en keus genoeg. De porties zijn ruim voldoende. Vriendelijk personeel en het is er altijd schoon. Het enige min puntje van de laatste tijd is dat ze pas om 15:00 uur open gaan.
Weer lekker gegeten in deze cafetaria. Net zoals de vorige keer het is een prachtige zaak. Leuk personeel. Ze wist dat we de vorige keer op vakantie gingen en ze zij hebben jullie een fijne vakantie gehad aan de moezel. En gaan jullie nu weer naar huis in Tilburg. Ik vond het zo knap dat ze dat nog wist we hebben de vakantie afgesloten zoals we begonnen zijn en dat was fijn. Geen foto's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid