facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria De Eethoek

Cafetaria De Eethoek

Info

Cafetaria De Eethoek is een ruim opgezette cafetaria in Heiloo gevestigd in winkelcentrum Het Hoekstuk. Wij tellen binnen 30 zitplaatsen en in de mooie maanden een buitenterras met 24 zitplaatsen. Onze cafetaria is warm en gezellig ingericht en wij werken

Geschiedenis

Cafetaria De Eethoek is op 2 maart 2000 opgericht door Ed en Margreet van Haaren. Wij durfden beide de uitdaging aan te gaan "Snackbar het Hoekstuk" om te toveren tot het succes "De Eethoek".

Ons belangrijkste streven is het werken met een goede en verantwoorde producten. Wij werken met Vloeibaar frituurvet, dat veel gezonder is. Daarnaast maken wij veel producten zelf en worden onze vleesproducten geproduceerd door de slager.

Adres: Hoekstuk 16, 1852 KX Heiloo
Telefoonnummer: 072 - 532 5520
Stad: Heiloo
Route: Hoekstuk 16
Postcode: 1852 KX


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Snackbar, Salades bestellen Heiloo, Snackbar Castricum, Restaurant Heiloo, Oss Heiloo, Kerstmenu Heiloo, Snack van de maand, Veldt Heiloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foodmaster Heiloo Foodmaster Heiloo 1 km Broodje warmvlees is een aanrader
Veldt Snacks Veldt Snacks 1 km Zo mooi, perfecte service en de snackbar is brandschoon. Hier kom ik terug voor een l...
Recensies
Immer vriendelijk personeel, schoon en snel. O.a heerlijke hotdog gegeten. Knapperig broodje. Alles altijd goede kwaliteit.
Prima eten en hele vriendelijke mannen, maar zo jammer dat ik nu drie keer een vanille milkshake heb gehad, terwijl we om aardbei vragen. Hormonaal en zwanger dat ik ben is het echt een domper dat mijn craving telkens een deksel op zijn neus krijgt. Zo moeilijk lijkt het me niet ;. Twee keer wel terug gegaan, nu besloten om de volgende keer maar naar Veldt snacks te gaan, ondanks dat dit verder is.
Lekker en mooi buitenterras
Voor een lekkere snack ben je hier op het juiste adres!
De altijd weer drukke snackbar op de hoek van ’t Hoekstuk, tegenwoordig De Eethoek genoemd ken ik al sinds de bouw van het ’t Hoekstuk zelf, ergens begin jaren ‘70. De drie, nu vier, verschillende eigenaren allemaal meegemaakt. Sterker nog, als kind heb ik de opening van de toenmalige snackbar meegemaakt in het fonkelnieuwe winkelcentrum. En ik moet zeggen, kwalitatief gezien blijft het een pareltje. De menukaart is een hommage aan het Nederlandse snackerfgoed. Je kunt hier terecht voor een ruim assortiment snacks en plates. Zowel de oer-Hollandse traditionele lekkernijen waar we allemaal “groot mee” én “groot van” zijn geworden, grinnik. Maar ook nieuwerwetse probeersels en uitbreidingen schuwen de menukaart niet. Tegenwoordig lijkt het bij De Eethoek “rollenmaand”, elke maand een andere rol. Deze maand zijn het de satérollen die liggen te prijken. Vorige maand waren het rotirollen. Leuk. Er wordt netjes gewerkt, de snacks worden keurig verpakt en als je ter plekke wilt eten, alles wordt keurig verzorgd en bloedheet opgediend. Sommige gebruiken qua snackcultuur zijn wel veranderd in de loop de tijd. Zo worden tegenwoordig de berehappen standaard van satésaus voorzien; vroeger kon je gewoon kiezen wat je erbij wou. Irritant, want als je een kale berehap vraagt wordt ie uit routine toch vaak weer van satésaus voorzien. Een ander dingetje…bij het bestellen van een patatje speciaal, krijg je de automatische wedervraag: “met curry of ketchup?” Dat blijft onwennig voor mij als kind van de jaren zestig. Een ‘speciaaltje’ was ALTIJD met ketchup. Curry is iets uit Duitsland. Minpuntje vind ik de kosten van de dranken. Een blikkie Heineken kost € 2,75 ruim 6 gulden en 6 cent en sjuuderans voor de kleine meid € 4.50 9 gulden en 92 cent. Dat vind ik erg pittig. Dat zou best iets vriendelijker kunnen. Aanrader voor de De Eethoek: we zijn hier in Noord-Holland dus heet patat hier geen frites of friet. Maar gewoon patat. En blijf een berehap gewoon berehap noemen zonder tussen ‘n’. Traditioneel blijven is ook onderscheidend. Voor de rest, deze snackbar is een echte Aanrader met de hoofdletter ‘A’ voor iedereen, jong en oud. Ik zeg, neem eens wat tijd voor jezelf en zet je tanden in een broodje bal met mayo of een broodje tartaar bij de Eethoek. Geloof me, je komt er voor terug!
Klantvriendelijk, lekker, warm, snel.
Altijd goede service en goed eten .. net er even aandacht aan besteed
Het is nu nog rustig. en zoals afgesproken ga ik de Agnus burger uitproberen. Ik zat met jubelende tenen en een brede glimlach van genot achter de burger. WOW! Wat is die burger geweldig lekker. Mooie burger en een groot formaat, heerlijke vleessmaak. Lekker gebakken ui-ringetjes en prima sausjes erbij. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Wat mij betreft een dikke top-aanrader! Na zo'n beleving 4 sterren.
Top de beste van nu super lekker eten
Fantastische cafetaria, kom hier al sinds kleins af aan en er is nog nooit een slechte dag geweest qua service, kwaliteit en vriendelijkheid. Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid