facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria Bar Drieluik

Cafetaria Bar Drieluik
Adres: Hoofdstraat, 9765CG Eelde
Telefoonnummer: +31503093595
Stad: Eelde
Route: Hoofdstraat
Postcode: 9765CG



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Eelde, Restaurant Eelde Paterswolde, Lotus Paterswolde menu
Recensies
Ze hebben een zelfgemaakte gehaktbal met een flodder mosterd magnifiek proberen nait vergeten.
Net een uur moeten wachten op onze bestelling bij Cafetaria Drieluik in Paterswolde. Kids zaten al die tijd in de auto te wachten. In die tijd hadden we met gemak naar de stad kunnen rijden en hadden we nog lekkere patat gehad ook. We hadden bijna een film uit kunnen kijken. Geen excuus, geen drankje voor het lange wachten. Alleen maar chagrijnige gezichten. En dan blijkt thuis de bestelling niet compleet. Ons zien ze niet meer terug....
Goed eten tafels kunnen wel wat schoner
Prijzige snackbar. Gezinszak Raspatat 4 persoons zonder saus kost meer dan EUR 10,-. Houdt bovendien niet over qua hoeveelheid. Heb ik nog niet eerder zo meegemaakt. Kwaliteit was overigens prima.
Het cafetaria gedeelte is tijdelijk verhuist naar de parkeerplaats van Albert Heijn. Het cafe gaat ook tijdelijk sluiten, omdat hier verbouwd gaat worden, wat overigens geen overbodige luxe is. Het personeel is over het algemeen jong en onervaren.
Ik bestel 2 patat zonder, dat doe ik vaker en eet dat dan naast iets wat ik zelf maak. Ik kreeg bij deze cafetaria een klein zakje mee, wat neerkwam op 1 kleine portie patat. Mw gaf aan dat dat een normale hoeveelheid was. 5,25 moest ik betalen. Echt geldklopperij
Heerlijke patat, frikandel speciaal en een bamischijf gehad. Aanrader! Netjes en ruime parkeermogelijkheden.
Heel erg slecht. Voor de 4 de keer niet gekregen wat ik had besteld. Patat was ook nog koud. Geen sorry of een oplossing. Aandragen, chaos daar binnen.
Veel geld voor weinig service. Ontzettend lang moeten wachten op veel te zoute patat, dat niet eens in een bakje gedaan kon worden. Jammer, maar wij komen hier niet weer.
Je kunt er heerlijk softijs krijgen, heelijk romig en het personeel erg vriendelijk. Als ik daar ben met mooi weer moet ik gewoon zo'n grote softijs kopen. Een aanrader voor ieder mens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid