facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Zurich

Cafe Zurich

Info

Cafe Restaurant Zurich is het karakteristieke middelpunt van het Mercatorplein én van de buurt. Hier kom je om lekker te eten, gezellig te borrelen of ongestoord te werken.

Geschiedenis

Cafe Restaurant Zurich is het karakteristieke middelpunt van het Mercatorplein én van de buurt. Hier kom je om lekker te eten, gezellig te borrelen of ongestoord te werken. Het is precies wat architect Berlage in de jaren ’20 voor ogen had: een sfeervolle huiskamer voor buurtbewoners. Negentig jaar later hebben we zijn ideeën wel een flinke upgrade gegeven. Onze huiskamer heeft supersnel draadloos internet, een ondergrondse parkeergarage en prosecco en oesters op de kaart.


We zijn gevestigd in een gloednieuw en cirkelvormig gebouw in het hart van Amsterdam-West. Binnen zorgt het interieur van robuuste materialen voor een authentieke en warme sfeer. In de ronde bar kun je ontspannen op de bank, zitten aan de toog of aan één van de tafeltjes. Het aparte restaurantgedeelte heeft leren booths en ruim opgezette tafels en stoelen. ’s Zomers voegen we daar een gigantisch en zonnig terras aan toe. De bediening is snel en professioneel, de sfeer is inspirerend en toegankelijk, de gerechten zijn luxueus en betaalbaar. Hoofdstedelijk. Laagdrempelig. Kwalitatief. Bij Zurich zit je goed.

Café restaurant Zurich is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Van zondag tot en met donderdag is dat van 10.00 uur tot 01.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 03.00 uur.

Adres: Mercatorplein 2b, 1057 CB Amsterdam
Telefoonnummer: 31(0)20-716 59 33
Stad: Amsterdam
Route: Mercatorplein 2b
Postcode: 1057 CB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 01:00
Dinsdag: 09:00 - 01:00
Woensdag: 09:00 - 01:00
Donderdag: 09:00 - 01:00
Vrijdag: 09:00 - 03:00
Zaterdag: 09:00 - 03:00
Zondag: 09:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: cafe zurich parkeren, restaurant zurich zwitserland, cafe zurich antwerpen, restaurant baarsjes, cafe zurich iens, cafe cook, cafe zurich barcelona, restaurant zurich afsluitdijk
Recensies
Leuk restaurant, aardig personeel, maar helaas wat kleine porties op de nacho's en de frietjes. De nacho's was echt te weinig voor hoeveel het kost. Eén portie frietjes was de hoeveelheid van een half frietje uit de snackbar. Karig dus. Qua smaak en variëteit niet heel bijzonder. Ga hier niet snel terug.
Echte aanrader om heen te gaan. Ontbijt, koffie, borrel of gewoon uit eten, op alle punten een heel fijne zaak. Binnen hangt altijd een knusse sfeer. De menukaart is veelzijdig en de kwaliteit van de gerechten is bijzonder hoog, ook de mogelijkheid tot 'shared dining' draagt bij aan een gezellige avond uiteten. Daarbij zijn er sinds kort ook taptafels, waar je met een gezelschap onder het genot van een borrelhap zelf je bier kan tappen, een groot succes. In de zomer kun je hier genieten van het grote terras dat Zurich rijk is.
Zonnig terras. Leuke sfeer en inrichting. Vriendelijk personeel.Eten: 4/5
We kwamen zeiknat binnen en er werd ons gelijk gevraagd of we misschien een doekje wilde hebben om ons af te drogen. Verder was het heerlijk toeven bij de open haard en hebben we ontzettend genoten van de verschillende tapas, de vriendelijke en soms dansende bediening. Het was al met al een avond om niet te vergeten! Dank!
Het was ooit ons kwalitatief buurtrestaurant maar het lijkt nu wel een eetcafé geworden. Te veel grote, borrelende, groepen die voor aardig wat lawaai zorgen. Waarom laat je die toe in je restaurant? Voor etende gasten niet echt prettig. Het eten zelf is niet heel bijzonder meer, niveau eetcafé. Jammer, Zurich was ooit echt een aanrader maar zou dat nu niet zo maar meer doen.
Gisteren was ik er met mij zoontje wat ik minder vond was. Het was precies 4 uur en mijn zoontje wou op dat moment nog een tosti. Dat kon niet meer na 4 uur kan je geen lunch meer eten daar. Ik vind dat je best een uitzondering kan maken omdat het precies 4 uur was. Als het over kwart over 4 was geweest dan zeg oke. Ik vond de persoon ook niet zo vriendelijk naar mijn mening. Verders zit ik er regelmatig koffie te drinken.dan zijn er wel wat meer leuke personeel Kindvriendelijkheid: Ging wel kon beter
Erg lekker broodje met Ceasar salade. Helaas was het waar we ook zaten toch te koud. Zowel bij het vuurtje in het midden als verderop aan een tafeltje.
Eten niet erg lekker. Kaart ook niet echt uitgebreid. We moesten meerdere malen roepen om service wat vervelend was. Prima uitval voor een borrelEten: 2/5
Vandaag rond 15.30 uur met 3 personen gegeten op het terrasje, wat een slechte ervaring!! Had hier eerder een keer gegeten en waren toen wel tevreden. Heb 40 euro moeten afrekenen voor een zeer droog en hard/oud broodje met kibbeling, kibbeling had ook geen smaak, was teveel gefritureerd en keihard, niet zoals het hoort, een flatbread, ook keihard taai en niet vers, een linzenburger wat nog wel meeviel maar ook smaakoos. Ik voel mij echt belazerd!!! De linzenburger was in eerste instantie verwisseld met een gewone vleesburger, gelukkig letten wij goed op en hebben wij het aangegeven. Dit is gelukkig wel meteen verwisseld voor de goede burger.
Enorm lekker gegeten!! Erg vriendelijk personeel! Gezellig sfeer. Zeker een aanrader voor de vleeseter! :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid