facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Zalen Donkenhof

Cafe Zalen Donkenhof

Info

Cafe Zalen Donkenhof, horeca en gastvrijheid zoals het bedoeld is.

Geschiedenis

Café Zalen Donkenhof is een multifunctioneel horecabedrijf. We hebben een gezellig en echt authentiek café en mooie zalen voor zowel grote partijen als kleine feestjes. Maatwerk, gastvrijheid en flexibiliteit zijn voor ons vanzelfsprekend de uitgangspunten om het onze gasten naar de zin te maken.



"Horeca in de breedste zin des woords. Gekscherend zeggen wij; "we begeleiden onze gasten van de wieg tot de dood en alles wat er tussen zit" Kraamborrels, communiefeesten, bruiloften, jubilea, verjaardagen, vergaderingen, familiedagen, barbecue, walking diner en uitvaarten. U vraagt, wij regelen. met of zonder entertainment en decoratie, bijna alles is mogelijk."
Adres: Roosendaalsestraat 61, 4724 ab Wouw
Telefoonnummer: 0165-301288
Stad: Wouw
Route: Roosendaalsestraat 61
Postcode: 4724 ab



op zoek naar gerelateerd: 100 jaar Donkenhof
Recensies
Gezellige bruine kroeg met vriendelijke en aangename bediening . Lekker veel biertjes op de drankenkaart . Een plekje om nog eens langs te komen als we in de buurt zijn .
Hier van een overheerlijke bierproeverij genoten. Met Maurice zijn enthousiasme en kennis over een breed assortiment biertjes en bierbrouwprocessen in combinatie met Jannine haar bijbehorende lekkernijen, maakte de bierproeverij tot een groot succes. Een echte aanrader!
Als gast van de avondvierdaagse geweest. Start en eindpunt van de wandelroutes. Was prima
Gezellig goede bediening en lekker eten
Gastvrijheid is nog zoals vanouds hier, service met een hoofdletter s!
Supef gezellig altijd daar een goeie Ambiance kom er graag
Mooie gelegenheid voor grote gezelschappen om te feesten.
Fijne zaak met verschillende mogelijkheden tot feesten en partijen. Al verschillende jaren ook hier muziek mogen verzorgen en het is altijd gezellig. Ook aan de kleine papboerkes kinderen wordt gedacht een speciale speelhoek is er tijdens de carnaval gecreëerd zodat groot en klein beide kunnen genieten van een fijne middag. Ook buiten carnaval is het goed vertoeven hier, een goede reden om te toppen tijdens een fietstocht of wandeling ook al bent u met een auto dan is dit ook een fijne plek om even bij te komen.
Mooie locatie, nu vertrek en aankomst van de avondvierdaagse
Heerlijke lunch gehad hier en super aardige bediening. Aanrader voor als je in wouw komt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid