facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Warmolts

Adres: School Straat, Westerbork
Telefoonnummer: +31593322355
Stad: Westerbork
Route: School Straat



op zoek naar gerelateerd: Museum Restaurant Westerbork, Afhalen Westerbork, Westerbork lunch, Eet nu Westerbork, Diggels Westerbork recensies, Elp restaurant, Koffie drinken Westerbork, Wok restaurant Orvelte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Iers restaurant De Turfsteker Iers restaurant De Turfsteker 3 km Het is lang geleden dat wij zo lekker gegeten hebben! Het bedienend personeel was hee...
Recensies
Op een van de eerste zonnige dagen in mei belandde wij op dit terras. Consumpties zelf ophalen bij de balie. Dat kon niet missen deze opmerking hing overal aan de muur tot zelfs in de plantenbakken toe . Maar vooruit de vrouw achter de balie liet zich niet gek maken door de drukte en hielp iedereen heel vriendelijk. De bitterballen die wij besteld hadden werden keurig aan de tafel gebracht, ze waren wel wat klein maar de smaak was goed. Al met al een leuke plek om iets te drinken of te eten. Bij een volgend bezoek aan Orvelte zullen we hier zeker weer wat gebruiken.
Gisteren op het terras bij Warmolts gezeten. Nooit weer. De vrouw achter de balie die ons hielp was alles behalve klantvriendelijk. De patat mocht niet los worden verkocht en zo liep ze ook maar meteen weg. Toen ik vroeg waarom dat niet kon moest ik iets wat op de kaart stond bestellen, anders kon het echt niet. Haar toon was snauwerig en ze was duidelijk niet van plan met ons mee te denken. Toen ik zei dat ik glutenintolerant was dus geen kroket kan eten, kon ik maar beter gewoon weg gaan want dat werd allemaal in hetzelfde vet gebakken. Die weet duidelijk ook nog eens niet wat een intolerantie betekent, en dat werkt in de horeca. Toen wij wat vonden van haar houding duldde ze ook nog eens geen commentaar en werden we zo afgesnauwd. Nee, zeer slechte ervaring. Buiten op het terras dacht iedereen er overigens hetzelfde over. De jongeren die er werkten deden ontzettend hun best en waren op en top klantvriendelijk.
Een gezellig restaurant. Heel sfeervol. We konden heerlijk op het terras zitten. We moesten zelf onze bestelling ophalen. Wat ik een goeie oplossing vind omdat er een personeelstekort is. De koffie en cappuccino is heerlijk ook het appelgebak met slagroom. En goed om te weten, dat als je lid bent van de ANWB, je een tweede kopje koffie gratis krijgt. Goeie service
Vandaag hier op het terras gezeten. Consumpties moesten we binnen afhalen maar dit was geen probleem en achter de bar waren de medewerkers erg vriendelijk en konden de drukte goed aan. Pannenkoeken waren erg lekker en gezien de drukte snel gebracht. Na het eten een heerlijk drents biertje gedronken. Zeker een aanrader voor een lekkere lunch op een mooie locatie.
Mooi authentiek café . Wij hebben buiten op terras gezeten en genoten van een lekker kopje koffieEten: 5/5
Prachtig oud cafe en dat moet ook zeker zo blijven. Dus dat is een dikke plus maar personeel kan wel heel wat vriendelijker. Maar het slechtste was in ons geval de lunch. De gehaktballen zijn waarschijnlijk bij de bakker gehaald in plaats van bij de slager. Smakeloze meelbal met koude vreselijk zoute patat en majo in een klein zakje. En je schrikt van de prijs die je er voor betaald. Mij zien ze niet terug. Jammer van zo'n leuke tent met veel potentie. Met een andere eigenaar kan het iets heel moois worden.
Champignonsoep wel ok, voor de rest niet echt veel speciaals. Vooral de onvriendelijke bediening niet van iedereen wel niet was niet aangenaam. Je hebt een kei gezellig cafe/restaurant in een oergezellig dorpje maar dan moet de sfeer ook hartelijk zijn vind ik.
Wat een drama.... flinke prijzen en zeer slechte kwaliteit. Als je op het terras gaat zitten op verrotte stoeltjes moet je het zelf binnen bestellen. Voor €7.95 2 zure kroketten op 2 oude bruine boterhammen met een zakje mosterd. €2.75 voor een klein glaasje sinas. Help jezelf en loop hier zeer snel voorbij en kies wat anders!
Erg lekker. Personeel was ok bij deze tent, maar slechte ervaring bij het toilet. Kostte €0,50, en dan kan je naar het toilet op een oud en niet onderhouden toilet soort kledingkast, waarbij de kraan het niet deed. Deze informatie kreeg ik van zowel mijn zusje als moeder, want vanwege het COVID-19 virus was de mannen-wc gesloten ?. Alleen de vrouwen-wc was open. Eten zelf was kwalitatief goed en erg lekker. Genoten! Stoeltjes en tafels waren erg wankel. Dat was even minder. Verder leuk in de stijl van de omgeving.
De locatie is schattig, maar bediening is niet al te vlug en onhandig. Het grootste minpunt was het eten en drinken. Kroketten met oud brood, slechte koffie en wafel vielen allen tegen. Zeker voor de prijs die je ervoor betaald. Echt jammer want dit valt vrij simpel te verbeteren. Wij baalden van het feit dat we deze plek hadden uitgekozen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid