facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe ut Midde

Cafe ut Midde

Info

Kloosterstraat 31
5921HB Venlo-Blerick



"Bruin cafe"
Adres: Kloosterstraat 31, 5921HB Blerick
Telefoonnummer: 0653715026
Stad: Blerick
Route: Kloosterstraat 31
Postcode: 5921HB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestzaal De Waeg Feestzaal De Waeg 2 km Gastvrij, grootte zaal aanpasbaar, sfeer!
Recensies
Leuk cafeetje en je kunt er ook prima feestjes houden.
Leuk cafe. Vriendelijke mensen. Goed glas bier.
Perfecte locatie voor feestjes en partijen,TOP kroeg ook een gezellig terras
Hier vierde een collega zijn feest omdat zij de maandag er voor waren getrouwd. Ze hadden een persoon ingehuurd die de hele avond singels draait. Tussendoor speelde een bandje waar hij vermoedelijk vroeger in mee heeft gespeeld als gitarist. Goed verzorgd m.b.t. drank en warme hapjes en kleine hamburgers. Leuke lokatie, dit café is groter als je zou denken. Ook wat aankleding voor het oog. Helaas was niet overal in het café de muziek of mooie woorden goed te verstaan. Maar dit kan ook beïnvloed zijn door het gepraat van de aanwezigen. Gelukkig was de verbouwing al klaar, waardoor er 3 wc,s waren in plaats van een enkele voor heren en een voor de dame.
Een gezellig bruin Cafe, goed en snel personeel, vriendelijk.
Top kroeg in midde centrum Blerick met het beste Nederlandse en Limburgse Bier Hertog Jan. Alles aanwezig: mooie dartbanen, voetbaltafel biljart, Foxsport eredivisie, F1 zijn te zien op 2 grote flatscreens zodat je goed zicht vanuit elke positie in de kroeg. Verwarmd terras aan voorkant en achterkant buiten mooie lounge, goede afgesloten rokersruimte. Verder nog: vergader- partyruimte. Goede prijzen voor besloten party's feestjes. En het belangrijkste altijd vrolijk en behulpzaam personeel aanwezig !
Je mist toch met deze harde wind het binnen zitten. En dat met maar met 2 personen aan 1 tafeltje. Ik vind het maar niks. Maar het begin is er in elk geval. Op naar meer !!!!
Gezellig met live muziek optredens
Gezellig en goed verzorgd.
Gezellig bruin café waar regelmatig leuke bandjes optreden zowel bekende als onbekende.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid