facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Rembrandt

Cafe Rembrandt

Info

Café Rembrandt, het gezelligste bruine café van Schiphol Plaza

Geschiedenis

Rembrandt van Rijn wordt als de grootste meester van de Hollandse kunst in de 17e eeuw beschouwd. Zijn werk viel zeer in de smaak bij de burgers van Amsterdam. Zij gaven hem dikwijls opdrachten voor portretten en andere schilderijen. Daarom besloot hij Leiden te verlaten en naar Amsterdam (Airport) te gaan.

En nu prijkt zijn naam op een prachtig café te Schiphol Plaza:
Café Rembrandt, een originele Amsterdamse bruine kroeg, die door haar gasten als een meesterstuk wordt beschouwd. Oude houten vloeren, glas-in-lood ramen, schilderijen aan de wand, diverse bieren op de tap, Amsterdamse Van Wees likeuren op de plank, lege pindadoppen op de grond en doorgewinterde barkeepers achter de bar maken Café Rembrandt dé kroeg van Schiphol!

Adres: Aankomstpassage 45 , Schiphol 1118 AX, NL
Telefoonnummer: 020 653 8131
ln.tdnarbmerefac@ofni
Stad: Schiphol
Route: Aankomstpassage 45
Postcode: 1118 AX



op zoek naar gerelateerd: cafe rembrandt amsterdam, cafe rembrandtplein, cafe rembrandt schiphol, cafe rembrandt coevorden, cafe rembrandt leiden, cafe rembrandt maastricht, cafe rembrandt barcelona, cafe schiphol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juggle Juice Bar Juggle Juice Bar 286 meter Lekkere,maar prijzige cappuccino €4.25. Wel mooi zicht op arrivals 2.
Murphy's Irish Pub Murphy's Irish Pub 454 meter Een prima locatie om nog even wat te eten of drinken. Vergeet vooral niet om nog even...
Recensies
Mooi Café met ouderwetse inrichting donker hout en erg mooie tap met beschildere tegeltjesscène uit het vroegere Amsterdamer achter. Erg vriendelijke bediening en een lekkere pils Amstel van de Tap.
Paar dingen te eten, veel is doorgestreept. Er wordt buiten geen bestelling opgenomen, zo blijkt na lange tijd. Eten is tosti, broodje kroket, maar dat wordt klaargemaakt door Toko to go aan de overkant. Zij vergeten vervolgens de helft. 1 broodje kroket was met 2 sneeen droog witbrood en kuipje boter, andere - die 10 minuten later kwam - was met 1 snee brood en mosterd. Het personeel valt het niet op. En dan nog wachten tot je er bestek bij krijgt... De prijs is dan weer wel reuze
We moesten vragen of iemand onze bestelling op wilde nemen, nadat we vijftien minuten zaten. Zelfs daarna duurde het erg lang voordat iemand aan kwam lopen. We zijn boos vertrokken en hebben daar besloten niet te eten en te drinken. Zoek het maar uit.
Lekker Amsterdam aan de landingsbaan. Goede service, gezellig.
Goed maar snack was te zwaar gefrituurd.Eten: 3/5
Bij elkaar uurtje gezeten, na half uur binnen gevraagd of we wat konden bestellen. Kon niet want de dame was nog even bezig.
Heerlijk café waarbij je spontaan vergeet dat je op Schiphol bent. Zomers ook fijn buiten zitten op het terras. Wel één tip: ga je er met meerdere mensen naar toe, hou dan zelf goed bij wat je besteld. De rekening aan het einde van een gezellige middag/avond klopt niet altijd.
Na wat slechte ervaringen in Coronatijd is het nu weer prima vertoeven als vanouds.Service: 4/5
Gezellig een drankje gedaan!Eten: 3/5
Bediening was goed etenswaar was niet erg bijzonder .witte zoete wijn was te koud daardoor was de smaak niet erg lekker bier was goed .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid