facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Le Boulevard | Cafetaria Le Boul

Cafe Le Boulevard | Cafetaria Le Boul
Adres: Hoofdweg 202, 9621 AR Slochteren, Nederland
Staat: Groningen
District: Midden-Groningen
Stad: Slochteren
Route: Hoofdweg
Huisnummer: 202
Postcode: 9621 AR


Recensies
Berehap pinda besteld. Pinda saus is dun, vettig en waterig. Berehap ziet er ook vettig en niet smakelijk eruit. Deze zo de prullenbak gegooid
Bezuiniging op saus?nWe hebben uiteindelijk bij de cafetaria hier om de hoek maar een fatsoenlijk bakje saus opgehaald want dit was wel heel erg zielig.nPatat smaakte oud en was koud. De berenhap was droog zat misschien een theelepeltje aan pinda saus bij.. wij bestellen hier niet nog een keer.
Bestelling via thuisbezorgd. Raspatat was lauw en niet speciaal plus sate maar in zak zonder saus. Zelfs nog fooi gegeven voor bijgestelde saus maar niet geleverd. Vervolgens telefonisch niet meer bereikbaar?
Bestelling gedaan. Er ontbraken producten. Telefonisch geprobeerd contact op te nemen niet bereikbaar. Niet de eerste keer dat hier fouten gemaakt worden.
Superleuke tent, vriendelijke mensen en heeeeeeeerlijk eten... hopelijk blijft deze vooral zo doorgaan!!!!nEcht onmisbbaar in Slochteren... weer een onderneming rijker.... en weer leven in de brouwerij...nnHelaas zijn er mensen de overbuurvrouw welke onwaarheden verspreid en smaad en laster pleegt... ik snap niet dan een huis koopt tegenover een cafe/cafetaria die er al eeuwen zit om vervolgens illegaal te filmen... deze mensen te dwardbomen, ook plaatst deze persoon onder valse namen slechte reviews...nnGelukkig zijn ze zelf positief en blijven hun best doen...nnPetje af...nnJaloezie is een ziekte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid