facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor cafe het wapen van moerkapelle

cafe het wapen van moerkapelle

Info

cafe het wapen van moerkapelle

Geschiedenis

het leukste cafe van moerkapelle



"Gezellig eetcafé! Geschikt voor lunch, diner of alleen een borrel. Cafetaria ook bereikbaar via het café."
Adres: moerkapelesezijde 12, 2751dl Moerkapelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0795933646
Stad: Moerkapelle
Route: moerkapelesezijde 12
Postcode: 2751dl


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 01:00
Dinsdag: 12:00 - 01:00
Woensdag: 12:00 - 01:00
Donderdag: 12:00 - 01:00
Vrijdag: 12:00 - 01:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Moerkapelle restaurant, Wapen van moerkapelle facebook, Snackbar Zevenhuizen, Restaurant Zevenhuizen, Eten bestellen Moerkapelle, Café de Paus menukaart, Restaurant Zoetermeer, Snackbar Dordrecht bezorgen
Recensies
Gezellig eet café op een kruispunt in het centrum. Mooie tussen stop tijdens een fietstocht in de omgeving.
Vriendelijk personeel. Iedereen kent iedereen in Moerkapelle. Zo ook een groot deel van de mensen die er komen. Eten is heerlijk. Probeer de zelf gemaakte bal gehakt.
Toevallig een keer met een aantal dames een bingo avond gehad. Wat een giller was dat. Het enige is op zeker: de warmte zat er behoorlijk in. Geen ramen die open konden en airco was niet aanwezig. Het personeel had het behoorlijk druk, waardoor er bittergarnituur vergeten was te serveren. De drankjes waren wel vrij snel aanwezig. Het is echt een dorpskroeg waar je even geduld moet hebben als je iets wilt bestellen. Verder is het eeb prima plekje.
Perfect eten en zeker niet te duur.Eten: 5/5
Heerlijke Nasi gegeten.Alle 2 de bakken zijn leeg .Goed gedaan Gert en Rob Zeker voor herhaling vatbaar
Ons heerlijke stamkroeggie. Met een bijzondere goede keuken. Eten: 5/5
Tijdens fietstochtje hier gestopt en heerlijk geluncht. Normale prijzen.
Vanavond op het kruispunt midden in het dorp hier heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Eten was meer dan prima. Lekker bord friet, Frikandel speciaal en een pittige bamihap. De zelfgemaakte pindasaus met een beetje sambal maakte het af. De carpaccio salade werd ook helemaal opgegeten. We wonen niet in de buurt maar eigenlijk moeten we hier nog een keer terug. Aanrader.
€30 voor 2 patatjes stoofvlees is abnormaal! Hier 45 minuten op gewacht en toen ik het ging halen stonden er 2 mensen gewoon te kletsen bij de bar. Ze hadden het vast erg druk. Ik voel me echt een beetje opgelicht! Dan kon ze me dat op zijn minst even duidelijk maken aan de telefoon dat het om een schotel stoofvlees gaat waar men zoveel voor betaald. Voor 30 euro kan je bijna uiteten! In Zevenhuizen betaald men ongeveer 4 euro voor een patatje stoofvlees.
Heerlijke patat en snacks. Lekkerste vinden wij toch wel de zelfgemaakte sate, echt een aanrader! Personeel en bezorgers ook super vriendelijk. Wij vinden dit de lekkerste snackbar uit de omgeving. Ergens anders patat halen valt dan toch altijd weer tegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid