facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Het Wapen

Info

Heerlijk eten, dichterbij dan u denkt...

Geschiedenis

In de dorpskern van Poortugaal kunt u in een ongedwongen sfeer met een middeleeuws tintje genieten van vele mogelijkheden...

Onze menukaart is zo samengesteld dat er voor iedereen voldoende keuze is. Vis, vlees of vegetarische gerechten, we hebben ze allemaal. Natuurlijk worden deze gerechten met de meeste zorg bereid.



"In Middeleeuwse sferen genieten van huisgemaakte gerechten"
Adres: Dorpsstraat 16 , Poortugaal 3171 EG, NL
Telefoonnummer: 010 447 4341
ln.laagutroopnavnepawefac@ofni
Stad: Poortugaal
Route: Dorpsstraat 16
Postcode: 3171 EG


Openingstijden

Dinsdag: 16:00-21:30
Woensdag: 16:00-21:30
Donderdag: 16:00-21:30
Vrijdag: 16:00-21:30
Zaterdag: 16:00-21:30
Zondag: 16:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: het wapen van amstelveen, wapen van someren menu, café het wapen van amstelveen dorpsstraat amstelveen, wapen van someren lunchkaart, het wapen van markelo markelo, cafe amstelveen, 't wapen van bunnik bunnik, cafe thijs amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Abel. Abel. 3 km Heerlijk eten voor een prima prijs, de hond mag hier ook zelfs mee naar binnen en kre...
Recensies
Woon al jaren in de buurt van dit resteaurant vaak langs gelopen en gereden maar nog nooit wezen eten wat een aangename verrassing. Leuke aankleding in ridderstijl ruim opgezet in deze corona tijd. Vriendelijke bediening vlot en het eten was ook nog eens goed zeker een aanrader wij komen hier zeker terug.
Heerlijk eten in een gezellig restaurant met ontzettend vriendelijke bediening. Vooral de proeverij van voor- en nagerechten zijn een aanrader! Nu in tijden van Corona kun je ook het heerlijke eten afhalen en thuis het Wapen ervaren.
14/6/20 hier gegeten, en echt genoten van het verrukkelijke eten. De kip was super mals en de spareribs waren echt boterzacht. Het restaurant is super makkelijk bereikbaar en er is voldoende gratis parkeer gelegenheid in de buurt. De sfeer in het restaurant is echt heel nice, en compleet in ridder thema. Het personeel is zeer vriendelijke en gastvrij. Mocht je ooit in de buurt zijn, dan is deze verborgen parel zeker het bezoeken waard.
Vriendelijke mensen en echt heerlijk eten! Als hoofdgerecht had ik de krokante sushi genomen, normaal gesproken is dat met mayonaise maar het was geen probleem om dat te vervangen voor soya saus. Als ik uit eten ga kies ik eigenlijk nooit een vega gerecht, maar deze moest ik proberen. Echt een aanrader, of je nu een vegetariër bent of niet. De zeebaars van mijn vriend was ook erg lekker met heerlijke groente.
Eten zeer goed , mooi gegarneerd en voor een zeer goede prijs. Bediening was vriendelijk en het restaurant straalt echt een leuke sfeer uit door de harnassen en zwaarden rondom je. Wij komen zeker terug en een echte aanrader.
Lekker eten....goeie sfeer.
Heerlijk gegeten. Leuke gerechten. Kan niet wachten tot we daar aan een tafel kunnen zitten om gezellig te tafelen. Het zijn wel doorzetters!
Heel goed eten, vriendelijke bediening, ideaal met kleine kinderen door de aanwezige speelkamer. Minpuntje de akoestiek, door de hoge gladde ruimte veel herrie, hier en daar een gordijn of zo zou wonderen doen. Dan 5 sterren!
Als ik op Google kijk naar reviews, kijk je altijd even welke restaurants in de omgeving gemiddeld wat hoger scoren. Dan lees je wat reviews en besluit je daar te gaan eten. Het huidige cijfer van 4,4 doet het zeker niet recht. Het lijkt een beetje op een Beren restaurant, echter met prijzen van een gemiddeld restaurant. Je kunt hier best eten met een paar maten of met je kinderen, maar je gaat hier niet eten met je partner. De kinderen die door het restaurant heen denderen of mensen die aan de bar herrie maken, nemen veel te veel van de sfeer weg. Er moet een soort middeleeuwse sfeer hangen, maar de kaart en de verdere inrichting missen veel. Het eten is prima, maar niet bijzonder.
Leuk, lekker eten, betaalbaar, iets wat rumoerig door de ruimte. De proeverijtjes zijn een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid