facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Foestrum

Cafe Foestrum

Info

Cafe Foestrum

Adres: Eelke meinertswei 15, 9298 KC Westergeest (Friesland)
Telefoonnummer: 0511441768
Stad: Westergeest
Route: Eelke meinertswei 15
Postcode: 9298 KC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bed & Breakfast Ûnder de Bynten Bed & Breakfast Ûnder de Bynten 0 meter Ons bed & breakfast biedt comfort en gemak zoals u dat zelden aantreft. Onze kamers z...
Recensies
Super gezellig Avondje bierproeven! Wat een heerlijke biertjes, de gastheer verteld vol passie over de zelf gebrouwen bier! Ben heel anders naar bier gaan kijken! We komen nog een keer terug voor een etentje! En dat allemaal zo lekker in de buurt!
Weer heerlijk genoten van de gastvrijheid, fijne kamer en heerlijk eten. Voor ons een heerlijke uitvalsbasis wanneer we in Friesland zijn.Eten: 4/5
Super gezellig met een groepje uit eten en een aantal van de diverse speciaal biertjes drinken.Eten: 5/5
Mooie locatie in een mooi plaatsje, ideaal om te fietsen en begin punt voor een motortocht door Friesland. Overnachten in de B&B.Service: 4/5
Vanavond heerlijk gegeten bij Foestrum. Veel keuze op de kaart. Smaakvol en knus ingericht. Bediening die hard hun best doen en heel vriendelijk. Een aanrader!
Heerlijk eten en drinken in een huiselijke sfeer. Voortreffelijk gegeten.
Bierproeferij gehad incl eten en was super. De moeite waard om er nog een keer heen te gaan. Stoofvlees met patat is een aanrader.
Echt lekker gegeten! Een top restaurant. Het duidelijk en simpel, de bediening was aardig en beleeft. We hebben een keer afgehaald en dat is goed bevallen. Genoeg eten voor wat je ervoor betaald. We hebben er ook nog hun keer gegeten en dit was goed bevallen. Eten was lekker.
Op naar Foestrum voor 3 afhaal maaltijden. Goh wat deze voormalige dorpskroeg schitterend opgeknapt. Gemakkelijk online besteld via de vermakelijke menukaart en na even wachten vol verwachting naar huis. 3 verschillende menu’s, lang it fjoer, koart it fjoer en pyk van de stok. Kan niet anders zeggen dat het goed is. Lekker vlees, verse groenten en heerlijke friet. Misschien kan er nog wat extra met wat toegevoegde smaak worden gedaan maar dat is maar wat je lekker vind. Eerlijk eten voor een goede prijs. Ga er absoluut eens heen als je in de buurt bent een aanrader.
Zeer gemotiveerde personeel en eigenaar van Café Foestrum. Herberg. Lekker weekend gehad met familie. Ontbijt, dinner en bier was heerlijk..... Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cafe Foestrum met het openbaar vervoer


Westergeest, Dorp 60 meter
561
Westergeest, Dorp 80 meter
561

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid