facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Den Driehoek

Cafe Den Driehoek

Info

Cafe Den Driehoek

Geschiedenis


U houdt wel van een potje Darten? Poolen? Tafelvoetballen? Of een spannend kaartspel? Dan bent u in ons Café altijd op de juiste plaats. Altijd gezellig, alles mag en niets moet!

Lekker op je gemak je weekend doorkomen, of af en toe eens door de weeks heerlijk bijkletsen of op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws, in ons gezellige Café is altijd wel wat te beleven.

Ook organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Zo zijn de Formule 1 wedstrijden of spannende voetbal wedstrijden regelmatig op een groot beeldscherm te bekijken. Natuurlijk staan we open voor tips en ideeën die jullie aan ons door kunnen geven.

Tijdens de Kermis en Carnaval zijn het Café en de Zaal samen geopend. U kunt er dan ook vanuit gaan dat we altijd een op maat gemaakt programma presenteren met voor ieder wat wils. Den Driehoek staat bekend om de vele goede bands die tijdens deze evenementen spelen, maar ook om de bekende artiesten die dan op komen treden.



"Een allround horeca gelegenheid met een sfeervol restaurant, een cafetaria om lekker bij te smullen, een prachtige feestzaal voor uw partijen en een ouderwets gezellig bruin café waar je kunt biljarten maar ook voetbal en F1 kunt kijken. Voor ieder wat wils."
Adres: Brugstraat 34, 5382 JD Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 073-5321862
Stad: Vinkel
Route: Brugstraat 34
Postcode: 5382 JD


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Den Driehoek Vinkel kerst, Menukaart Den Driehoek Vinkel, Den Driehoek menu, Den Driehoek Carnaval, Restaurant Berlicum, Feestzaal Vinkel, Cafetaria Vinkel, De Driehoek Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slothoeve vijver Slothoeve vijver 764 meter Ziet er goed uit ,leuke visvijvers 5 stuks en aardige eigenaar die je graag uitleg ge...
Recensies
Fantastische locatie met leuke & gezellige medewerkers. Ook het eten was ontzettend lekker. Echt in alle opzichten waar je op hoopt wanneer je een feest wilt geven. Complimenten!
Wij hebben hier heerlijk gedineerd. Gelukkig weer eens een restaurant waar je bij het hoofdgerecht wat groente en aardappeltjes krijgt. De bediening was heel vriendelijk en correct. De borden zagen er keurig verzorgt uit en het eten smaakte heerlijk. Als we hier weer in de buurt zijn gaan wij hier zeker weer dineren.
Zowel het restaurant als de feestzaal zijn uitstekend! Heerlijk eten, snelle bediening en goede service.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten op een feestje, ook iedereen aan dezelfde tafel had gelijktijdig wat er besteld was, goede sevice dus
Prima gegeten, supervriendelijk personeel. Sfeer werd een beetje verminderd door een paar stevige rokers naast ons op het terras.Eten: 5/5
Heerlijk genoten van het lunch plateau.Eten: 4/5
Proeftafel gedaan .wel lekker gegeten.vind het jammer dat ze niet voor iedereen het gerecht neer zetten dus je moet delen.waren met 5 en dan komen er 2 gerechtjes van irts door vooral voor de toetjes is dit jammer.moet heel eerlijk zijn je mocht wel bijbestellen.dat dan weer wel en dat hoef je niet extra te betalen.ik vond het persoonlijk jammer dat heel het restaurant naar asperges rook,ik vind dat echt vies maar dat is persoonlijk.leuke tent om iets te eten .zit gezellig in een soort serre.binnen zitten ze gewoon aan de bar en lijkt het op een cafe.
Eten lekker.maar anderhalf uur wachten tussen voor gerecht en hoofdgerecht is erg lang.en niet al het pers.vriendelijk.Eten: 4/5
Een pareltje in de omgeving... al jaren! Altijd geweldig goed eten, drinken en feesten.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten! Ook de bijgerechten zijn super! Fijn ook dat je op 2 grote schermen in het café F1 kon kijken terwijl de mensen die het niet interesseert in het restaurant er geen last van hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid