facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe De Piep’n

Adres: Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546561290
Stad: Vriezenveen


Recensies
Goed eten, echt ouderwetse gezelligheid en sfeer. Een echte aanrader en goede biefstuk.Aanbevolen gerechtenBeste Biefstuk Van De Twente
Je hebt biefstukken en biefstukken. Maar zoals Els een biefstuk bakt vindt je nergens. Als ik in de buurt ben, ga ik met plezier daar naar toe. Els het was weer top gisteren!!!
Fantastische Tournedos gegeten in een heerlijk ouderwets café met een gezellige sfeer, aanrader!
Elk jaar bedrijfs kerstfeest aldaar, na 2 jaar niet. Was wederom top!Eten: 5/5
Ouderwets cafe, perfect voor als je van biefstuk, karbonade,rib eye houdt.
Super gezellig en goed lekker eten
Een geweldig knus café met een interessante waard, die de lekkerste biefstuk serveerde die ik in lange tijd heb gehad! Ik heb genoten van het bezoek aan dit café.
Leuke sfeer en heerlijk vlees op het menu! De T-bone is een aanrader!
Uitstekende biefstuk! Gezellig en klantvriendelijk, maar kost een biefstuk nu echt 35 euro?
Voor een echt goed gevuld bord kwaliteitslees kun je hier terecht. De ambiance is ouderwets gezellig, de kaart beperkt, het personeel erg vriendelijk, en het eten echt lekker. En genoeg. Het zal niet voor iedereen zijn gezien de kleedjes op tafel, de café-uitstraling en de grill in de hoek van het restaurant, maar voor wie veel wil eten en goed wil eten is dit een absolute aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid