facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe De Maasstad

Adres: Walstraat 10-12, 5371 AM Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486411221
Stad: Ravenstein
Route: Walstraat 10-12
Postcode: 5371 AM


Recensies
Lekker eten, heel veel vega opties vega frikandel, bamischijf, kipkorn,kroket burger en meer. Hele enthousiaste en vriendelijke eigenaar. En ook nog eens heerlijke koffie. Zou het absoluut aanraden als je in de buurt bent. Pluspunt ook dat ze niet alles in plastic bakjes doen als je ter plaatse eet!
De 5 sterren dik verdiend. De entourage in de zaak is leuk en de eigenaar is erg aardig, meegaand, meedenkend en zeker niet flauw! En vervolgens waren de broodjes en hamburgers ook nog eens erg lekker!
Super Cafetaria! Vriendelijke bediening, mooi interieur en lekkere friet. Op de foto een grote friet speciaal en kaassoufle, waar een lekkere kleine salade aan werd toegevoegd. De ruime openingstijden zijn ook erg fijn.
Sinds dat we hier zijn komen wonen 2x geweest. Friet opzich oké, ze vragen je naar dikke of dunne friet. Ondanks dat ik relatief dichtbij woon. Was alles al redelijk koud. Bediening praat veel onderling tijdens het wachten op je bestelling..ijs opties zijn top!
Mooi ingerichte cafetaria, met vriendelijk personeel en normale prijzen. Tevens een gratis klanten toilet, wat een pluspunt is. Eten is ook erg lekker
Fantastisch! Heerlijke burgers, leuke en relaxte inrichting, geweldige mensen. Via Social Deal terecht gekomen. Is er één om zeker naar terug te gaan. Complimenten aan de bedrijfsleiding.
Wachttijd was vandaag iets langer dan normaal. Was wel weer heerlijk en de bediening was goed. Aanrader als je in de buurt bent!
Lekker gegeten ook een gezellige tent aanrader
Leuke geweldige luxe friettent. Zowel om te zitten als af te halen
Smaakloos en de porties zijn klein. Op menukaart grote porties afgebeeld met de plankjes zijn heel schaars belegd. Beetje anders willen zijn met recepten maar slaat kant nog wal. Te weinig personeel verklaard de niet gemoedige sfeer in de keuken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cafe De Maasstad.

Ravenstein café

openingstijden, locatie, vervoer. Walstraat 10-12 ravenstein restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Cafe De Maasstad adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cafe De Maasstad. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cafe De Maasstad delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid