facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe de Aanleg

Adres: Asserstraat 63 , Rolde 9451 TA, NL
Telefoonnummer: 0592 241 251
Stad: Rolde
Route: Asserstraat 63
Postcode: 9451 TA



op zoek naar gerelateerd: eetcafe de aanleg, de aanleg betekenis, de aanleg deurze, cafe rolde, wandelen deurze, de nieuwe aanleg menukaart, de aanleg almen, familiepad deurze
Recensies
Veel informatie over Nationaal Park De Drentse Aa. Leuke plek voor een kop koffie aan het begin van fietstocht of wandeling.
Locatie tussen assen en rolde. Startpunt voor wandelaars en fietsers. Er zijn een aantal uitgezette routes. Boswachter wandeling richting assen langs de deurze. Ook de wandelingen richting rolde zijn de moeite waard
Heerlijke zoute friet met goede kwaliteit kroketten. Niet zuinig met de saus en Gulpener op de tap. Leuke start of finish van een wandeltocht in de buurt. Toptent.
Heerlijke koffie en appelgebak. Een ideale plek om tijdens een fietstocht te pauzeren. Wanneer je binnen zit krijg je echt het huiskamer gevoel, buiten lekker in het zonnetje of schaduw.
Je kunt hier heerlijk eten en drinken. Knus eetcafé met typisch Drentse eigenaar. Kom wel op tijd, want de kok wil om 18.30u naar huis. Vandaar net geen 5*****
Heerlijk gewandeld in de omgeving, de koffie was lekker met alles erop en eraan alleen de bediening was niet echt vriendelijk, misschien kan dat anders.
Dit is een heerlijk ouderwetse gelegenheid in de goede zin van het woord. Een kleine kaart met "gewoon" kroketten met brood of een uitsmijter, maar ook luxere broodjes. Veel keus uit drankjes tegen zeer redelijke prijzen. Schoon sanitair. Een prettige plek om tijdens een fietstocht of wandeling in de mooie omgeving even aan te gaan.
Heerlijk rustig om te vertoeven met een zeer smaakvolle koffie en heerlijk gebak.
Het lijkt alsof de tijd er een beetje stil gestaan heeft, wij vonden het wel z’n charme hebben.. De eigenaar/gastheer doet echt z’n best. Wij hebben er prima gegeten, achter de aanleg is een mooie wandelroute dus ideaal om daar even wat te eten / drinken.
Een gedateerd restaurant met heerlijk eten. Bedankt voor de vriendelijke ontvangst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid