facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Cafetaria Lunchroom Dogger Westerhaar

Cafe Cafetaria Lunchroom Dogger Westerhaar

Info

Welkom bij de site van Cafe Cafetaria Lunchroom Annex Slijterij Dogger Westerhaar

Adres: Sibculosewg 5, 7676[a Westerhaar, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0546658685
moc.kooltuo@sideogtehsla
Stad: Westerhaar
Route: Sibculosewg 5
Postcode: 7676[a


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00

Recensies
Er zit een nieuwe eigenaar op, en het heet ook geen driesprong meer. Wij waren zeer goed te spreken over het eten en de gemoedelijkheid... fijn zitten daar. Wij komen er nog wel een keer weer. Eerst een daggie giga konijnenhol en zwemmen met de kinderen en met als afsluiter een lekkere vette hap bij deze 'nieuwe' tent.
Heerlijke uitsmijter op, vriendelijke bediening.
Deze Cafetaria via Google map gevonden. Heeft veel sterren. Dat bleek heel terrecht. Heerlijke friet, warme en koude groenten/salade en heerlijke schnitzels. Niet zoals vaak vanuit de frituur maar echt gebakken. Echt lekker zitten eten. Heel vriendelijke eigenaren. Je voelt je thuis en welkom hier.
Het eten is heerlijk en ze zijn absoluut niet duur.. De gehaktballen vinden wij super, die vindt je nergens zo lekker. Een echte aanrader.
Goed gegeten, lag op onze route vlak bij de snelweg
Heerlijk gegeten voor weinig geld. Vriendelijke en vlotte bediening, alles heel schoon. Kortom Top!
Klantvriendelijk en kwalitatief zeer goed eten!
Patat was een beetje lekker, iets te veel zout. Wachttijden ongelooflijk lang! Op een drukke avond sta je al bijna 35 minuten op je bestelling te wachten! Frikandel best lekker!
Keurig opgeknapte cafe. Gezellig en voelt warm aan. Eten was prima gefrituurd in schoon vet. Afzuiginstallatie kan beter. Je ruikt de penetrante frituurlucht te sterk in café gedeelte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid