facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café & Zalencentrum Hartjes

Info

Al meer dan 50 jaar een begrip in Gaanderen voor al uw Feesten, Bruiloften & Partijen is Café & Zalencentrum Hartjes de plek voor een geslaagde avond.

Geschiedenis

Café-Zalen Hartjes is een familiebedrijf gevestigd aan de Rijksweg in Gaanderen. Het horeca bedrijf bestaat al bijna 45 jaar.
U kunt hier terecht voor als u iets te vieren heeft een vergadering wilt houden of voor andere bijeenkomsten. Ook is het mogelijk om een catering thuis of op uw bedrijf te laten bezorgen.
In 2009 is het café geheel vernieuwd, deze ruimte kan ook worden afgehuurd voor partijen en is uitermate geschikt voor het geven van een “feest in het café, tot een maximaal van 150 personen.
De grote zaal van het horecapand is ideaal voor het geven van een bruiloft of een feest met de mogelijkheid om er bij te eten. U kunt kiezen uit diverse buffetten of een diner behoort ook tot de mogelijkheid.
Tevens kunnen in de grote zaal ook vergaderingen en bijeenkomsten worden gegeven voor een maximaal aantal van 200 gasten.
Café-Zalen Hartjes organiseert een aantal keer per jaar de inmiddels wel bekende “Hartjesnight”. Deze gezellige avond in het café of in de zaal afhankelijk van de artiest(en) is altijd entree vrij.

Adres: Rijksweg 226, 7011EE Gaanderen
Telefoonnummer: 0315324384
Stad: Gaanderen
Route: Rijksweg 226
Postcode: 7011EE



op zoek naar gerelateerd: Café de Hartjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Wel te vree Café Wel te vree 238 meter FirmaBuizz
Achterhoek Catering Achterhoek Catering 529 meter Vertaald door Google Bovenkant! Origineel Top!
Vreman Cateringservice Vreman Cateringservice 641 meter Heel goed hele fijne mensen die altijd voor je klaar staan. Super dus.
t Pömpke t Pömpke 1 km Top bedrijf,Stralen rust uit en verzorgen je feest van A tot Z perfect Denken mee en ...
De Party Boerderi-je De Party Boerderi-je 1 km Uitstekende service, de ideale locatie om voor uw evenement alles te huren. Maar ook ...
Hapjes op Hout Hapjes op Hout 2 km Lekkere hapjes voor een leuk prijsje! Stuur een pb en proef het zelf :)
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid