facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Wessel Kootwijkerbroek

Café Wessel Kootwijkerbroek

Info

Café Wesssel, een mooie locatie om lekker te eten, borrelen of snacken. Café Wessel bevindt zich strak aan de rand van het dorp aan de Wesselseweg.



"Café Wessel, het gezelligste café van de Veluwe! Kom je langs voor een drankje, een kopje koffie of wil je eens samen met vrienden een avondje naar de kroeg, een voetbalwedstrijd kijken of wil je genieten van de smakelijke maaltijden en snacks? Je bent altijd welkom en wordt door ons enthousiaste team tot in de puntjes verzorgd."
Adres: Wesselseweg 156, 3774 RM Kootwijkerbroek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0342 443973
Stad: Kootwijkerbroek
Route: Wesselseweg 156
Postcode: 3774 RM


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 00:00
Dinsdag: 10:30 - 00:00
Woensdag: 10:30 - 00:00
Donderdag: 10:30 - 00:00
Vrijdag: 10:30 - 01:00
Zaterdag: 10:30 - 01:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heerlijk Happe Heerlijk Happe 555 meter Geweldige sportschool super aardige mensen en goede hulp ziet er ook heel erg mooi ui...
Recensies
Gewoon een fijne plek om even te lunchen. Fijne bediening en lekker eten.Eten: 5/5
Bakje koffie gedronken op het terras, erg vriendelijk geholpen door de serveerster.Service: 5/5
Van een geweldig café met erg vriendelijk personeel. Top.
Het eten was weer heel goed eindelijk.mochten we weer
Deze locatie is absoluut een aanrader. De indeling is echt als een bruin eetcafé en er heerst een leuke sfeer. Voor een nette prijs heb je een goede maaltijd die je maar met moeite op krijgt de schnitzels zijn een aanrader!
Ben er pas een schnitzel wezen eten maar lag s nachts weer wakker van de honger.. Ze kunnen t beter doorschuiven naar t kindermenu
De beste kroeg ooit ken geen betere eten is heerlijk bier is ook echt supper lekker
Tijdens een fietstocht rondom de omgeving Otterlo / Harskamp / Kootwijkerbroek onderbraken wij deze voor een drankje op het terras van Café Wessel in Kootwijkerbroek. Na het drankje bood de kaart een goed assortiment voor het nuttigen van de lunch. De baquettes waren heerlijk warm en kwalitatief uitstekend. De bediening was uiterst correct en vriendelijk. Niet opdringerig maar uiterst correct. Voor mij een bezoek meer dan waard.
Heerlijk eten voor een ouderwetse prijs.Eten: 5/5
Leuk café met aardige barman, lekker nuchter en normaal. Je kan hier een heerlijke tosti eten voor maar €3,50! Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid