facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Thuys

Info

Heeze



"Wij hopen u een plek te bieden waar het gezellig vertoeven is, u een praatje maakt en wellicht nieuwe vriendschappen sluit. kortom een ontmoetingsplek voor jong en oud."
Adres: Jan Deckersstraat 53 , Heeze 5591 HP, NL
Telefoonnummer: 040 226 6616
ln.ezeehsyuht@ofni
Stad: Heeze
Route: Jan Deckersstraat 53
Postcode: 5591 HP


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-20:30
Woensdag: 12:00-20:30
Donderdag: 12:00-20:30
Vrijdag: 12:00-21:30
Zaterdag: 11:30-21:30
Zondag: 11:30-20:30


op zoek naar gerelateerd: cafe thuys heeze, cafe thuys arnhem, cafe thuys amsterdam openingstijden, cafe thuys menu, cafe thuys haarlem, cafe thijssen, cafe thuys hillegom, cafe van leeuwen
Recensies
Wij hebben heerlijk gegeten en het personeel was erg vriendelijk. Ik raad dit restaurant ten zeerste aan. We hadden een super leuke avond.
De vegetarische burger met friet was lekker. De toetjes ook. Mooi service, vriendelijk. Op 1,5m rekening gehouden. Zowel buiten als binnen.
Super gezlig, proper en altijd goede fejst.
Een super gezellig café waar we allervriendelijkst werden ontvangen met een groep van 45 mensen. Zeer gastvrij en goed geserveerde diverse dranken en hapjes.
Mooie mensen goeie bediening genoeg parkeerplaats echt fun aanbeveling
Gezellig, ook met 4 volwassenen en 7 kinderen. Iedereen vond iets op de kaart, alles werd verorberd en vingers werden afgelikt. Ook super voor vegetariërs. Goed verzorgd door de bediening!
Weer een gezellig Wintersfeer weekend achter de rug, top geregeld
Slechte sandwich pullen Chicken. 6 september na een fietstocht geluncht bij café Thuys. Ik had een sandwich pulled chicken besteld met bacon eiersalade etc. Prijs 12.50 euro. Ik kreeg een sandwich met 5 grote chipsstukken. De eiersalade was voldoende maar het kippevlees en bacon was nauwelijks te zien Of te proeven. Dit gerecht mag mijn inziens die naam niet hebben voor die prijs.
Superbediening: aardig en correct. We hebben Appelpotje op: wereldberoemd in Heeze. Dit was zo lekker, het zou wereldberoemd in Nederland moeten zijn. We zagen ook mensen hamburgers bestellen en deze zagen er ook heel lekker uit. Kortom: gezellig terras achterin, lekker eten en een goede bediening!!!
Lekker eten en een mooi tuin terras
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid