facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café 't Veerhuis

Café 't Veerhuis

Info

Café 't Veerhuis, gelegen aan de Maas in Wessem. Ook wel eetcafé genoemd. In het weekend kun je er heerlijk lunchen of dineren.

Geschiedenis

Bar

Adres: Polstraat 1, 6019 BL Wessem
Telefoonnummer: 0475-215926
Stad: Wessem
Route: Polstraat 1
Postcode: 6019 BL


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 08:00


op zoek naar gerelateerd: Veerhuis Wessem menu, Restaurant Wessem, Restaurant het Veerhuis, Pont, Wessem, Eten bestellen Wessem, Veerhuis Opheusden menu, De Knip Wessem, Restaurant Maasbracht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Zaal De Harmonie Café Zaal De Harmonie 209 meter Café Zaal De Harmonie is een gezellige kroeg, waar veel te doen is zoals golfbiljarte...
Gasterie De Knip Gasterie De Knip 282 meter Wandel arrangement geboekt en heel blij verrast over de prijs/kwaliteit. Zoals al doo...
Recensies
Geweldige ervaring, dit gaan we vaker doen! Heerlijk ontspannen op het water, top dag
Leuk restaurant aan de maas. Ook ideaal als je een boot hebt, kan je fijn aanleggen aan de steiger. Bediening was goed net als het eten.
Mooie lokatie aan het water. Prachtig terras erbij. Eetcafé is mooi bruin-café-achtig. Eten was erg lekker, bediening was vlot, lief en vrolijk. Aansluitend gebruik gemaakt van een huursloep. Ook dit is super geweldig bevallen. Zeker allemaal voor herhaling vatbaar.
Heel gezellig , mooie plaats lekker eten en goed gedronken. Echt een aan beveling. Live muziek was ook een echte aanrader.
Leuk terras! De afwerking van de blanche dael koffie mag verbeterd worden. De smaak is lekker zoals je deze verwacht van blanche dael maar de kwaliteit en looks van het schuim is teleurstellend. Een barista cursus is wellicht een goed idee :
Heerlijk om in deze tijden van veel zelf thuis koken, eens een lekkere maaltijd af te kunnen halen. Zoals deze saté van varkenshaas.
Zeer gezellig wessem.haven voor boten.Boot verhuur op de maas lekker eten zeer goede koffie in veerhuis...!
Een gezellig eetcafé gelegen aan het water. Super vriendelijke bediening en lekkere koffie en gebak. Nadeeltje vonden wij het mindere uitzicht en het fietspad dwars door het terras. Moet wel zeggen dat ze de corona maatregelen goed uitvoeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid