facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café 't Hemeltje

Café 't Hemeltje

Info

Ontbijt - Koffie - Lunch - Thee -Borrel - Diner - Borrel; kortom voor ieder wat wils.

Mooie speciaalbieren van het vat en 9 wijnen op glas.

Geschiedenis

Café 't Hemeltje anno 1619, dus al bijna 400 jaar!
"Dè Huiskamer van Bloemendaal" waar iedereen van elke leeftijd zich welkom voelt is elke dag geopend van 09.00-01.00uur.

Achter de eeuwenoude monumentengevel gaat “Het Café met Eten” schuil. Met de houten vloer, het houten plafond, de gezellige bar voelt iedereen zich er gelijk thuis. Met ruim 80 zitplaatsen en dan genoeg plaats om te staan en te bewegen is er voor iedereen wel een plekje.

In Café ‘t Hemeltje hebben wij 12 bieren van het vat, bestaande uit 9 vaste kranen en 3 wissel kranen voor de seizoensbieren van de tap. Zodoende bieden wij een breed assortiment voor ieder wat wils

Verder staat Café ’t Hemeltje niet voor niets bekend als “Hét Café met Eten”! Onze keukenbrigade kookt iedere dag voor U van 09.00uur in de ochtend tot 23.00u in de avond.



"Café 't Hemeltje is Dé Huiskamer van Bloemendaal.Anno 1619, dus al meer dan 400 jaar! Café ’t Hemeltje vind je in het centrum van Bloemendaal, en is niet te missen. Achter de eeuwenoude monumentengevel gaat “Dé Huiskamer van Bloemendaal” schuil, waar iedereen van elke leeftijd zich welkom voelt. Wij staan voor u klaar met een geurige kop koffie om de dag te beginnen, voor een heerlijk glas wijn en mooie bieren 14 van het vat voor gezellige borrels en lekkere gerechten voor lunch en diner! Reserveren is mogelijk, maar we houden ook altijd een paar plekjes vrij voor spontaan aanwaaien!"
Adres: Bloemendaalseweg 102 , Bloemendaal 2061 CN, NL
Telefoonnummer: 023 525 5759
ln.ejtlemeh@efac
Stad: Bloemendaal
Route: Bloemendaalseweg 102
Postcode: 2061 CN


Openingstijden

Maandag: 09:00-01:00
Dinsdag: 09:00-01:00
Woensdag: 09:00-01:00
Donderdag: 09:00-01:00
Vrijdag: 09:00-01:00
Zaterdag: 09:00-01:00
Zondag: 09:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: www hemeltje nl, cafe bloemendaal, monument hemeltje volendam, restaurants bloemendaal, t hemeltje montfoort, rusthoek bloemendaal, hemeltje bloemendaal reserveren, brasserie bloemendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café De Rusthoek Café De Rusthoek 202 meter Vernieuwd restaurant maar niet helemaal mijn smaak.Ook de menuopzet niet.Zelf samenst...
Fleurie Fleurie 404 meter Dubbele espresso besteld ... à 4,15 euro. Feedback: te heet, teveel een "sterke ...
Bartje Bloemendaal Bartje Bloemendaal 1 km Het was gisteren erg druk waardoor het leek of alles niet helemaal liep. Het personee...
Recensies
Lekker eten, goede medewerkers en vriendelijke buren. Hier kan je traditionele Nederlandse maaltijden eten van een goede kwaliteit.Eten: 5/5
Een doodzonde.. wat ooit zo'n leuke gezellige tent was, waar het personeel wist wat je dronk glijd in rap tempo richting het afvoerputje. Je reserveerd voor een grote groep, belt ruim van tevoren. Bij aankomst geen tafel beschikbaar en je kijkt maar even waar je gaat staan. Waar is vorige eigenaar?? Het leuke goed opgeleide personeel? Doodzonde.
Na een geweldige middag in Caprera bij Diggy Dex,zijn we hier neergestreken voor een hapje en een drankje. Wel gereserveerd aangezien we met 9 personen waren. Bij binnenkomst gelijk gezellig druk zowel binnen als buiten. Snelle bediening,prima eenvoudige gerechten en een echt bruine kroegsfeer. De bijzonder vriendelijke bediening was een verademing. Bedankt!!
Alleen een koffie gedronken deze keer, maar nog steeds een heel fijn café met heerlijk etenEten: 5/5
Rijden er speciaal naar toe vanuit Lisse voor de Kwaremont bokbier die hier tijdens het seizoen te verkrijgen is. Broodjes en dinner is altijd top.
Dit cafè is veruit het beste uit de omgeving. Heb je een zware dag gehad, kom je hier toch altijd volledig tot rust. Deze rust wordt overigens ook nog verheerlijkt door de snelle en vriendelijke bediening. Complimenten voor het personeel!
Een gezellig cafe in Bloemendaal Op de grens van het centrum. Lekkere bierkaart en ook de lunchkaart is niet verkeerd. De Bakkers lunchbollen met hete kip en ook met Ossenhaaspuntjes waren zeer lekker. Bediening vlot en vriendelijk.
Altijd fijn om naar 't Hemeltje te gaan. Staat hoog aangeschreven in de wijde omgeving. En in Bloemendaal zelf al helemaal; iedereen kent 't Hemeltje. Afgelopen zaterdagavond met vrienden heerlijk gedineerd met een goed glas wijn. Gezellige en ongedwongen sfeer. Leuke ontvangst bij binnenkomst. Verschillende soorten wijn en bier. Duidelijke menukaart en lekker eten. Alles goed betaalbaar. Als je hier nog niet geweest bent, zeker een keer doen. Zomer of winter, weer of geen weer. Het maakt niet uit. Ik weet zeker dat je een keer terugkomt.
Reserveren betekent hier blijkbaar niets, geen plaats voor ons, terwijl de reservering wel bekend was. En wordt belachelijk gevonden als je hiervan iets zegt.
Dutvis een geweldig café waar je heerlijk kan eten en wat drinkenAanbevolen gerechtenSaté en 2 Van De 5 TapbiertjesParkeerruimteVoldoende parkeerruimteOpties voor parkerenBetaalde parkeerplaats
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid